LIFESTYLE

Άφωνοι με την αποκάλυψη της Ελευθερίας: «Ο Μάριος με πίεσε να πω ψέματα στον Στάθη και να αποχωρήσει από το παιχνίδι»

LifenewsTeam

Δες το βίντεο

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή "Πρωινό μας", προχωρώντας σε μια απίστευτη αποκάλυψη, όσο αφορά τη συνέχεια του Survivor και την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Θυμίζουμε πως ο περσινός νικητής αποχώρησε όταν η Ελευθερία του είπε κάτι που αφορούσε την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα τη σύντροφο του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. 

«Ο παίκτης που πίεσε ψυχολογικά την Ελευθερία Ελευθερίου για να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος. Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη Σκαφίδα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τους λέει ότι ο Μάριος, ενώ συναντιόμαστε ερωτικά στη ζούγκλα και είμαστε πια ζευγάρι, αντί να με στηρίξει όταν ο Σπύρος Μαρτίκας με έβριζε πανελληνίως, το έραψε" είπε ο δημοσιογράφος και μας άφησε κάγκελο όλους. 

Μάλιστα πρόσθεσε πως η Ελευθερία θα πει χαρακτηριστικά στην Κόκκινη ομάδα πως: "Ο Μάριος είναι ο άνθρωπος ο οποίος με πίεσε και μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος είναι παίκτης αξιώσεων τελικού».

READ MORE

LATEST NEWS