LIFESTYLE

Χαράλαμπος Προύντζος: Ποζάρει με τις γυναίκες της ζωής του – «Οι κόρες μου. Η μοναδική σύζυγος μου»

Lifenews

Δες την ανάρτηση του

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στα κοινωνικά του δίκτυα προχώρησε ο Χαράλαμπρος Προύντζος, ποζάροντας με τις γυναίκες της ζωής του, την αγαπημένη του σύζυγο Γωγώ Αλεξανδρινού και τις δύο τους κόρες, Μαρία και Χριστίνα.

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, ο γνωστός δικηγόρος προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση, δημοσιεύοντας ένα σπάνιο οικογενειακό τους στιγμιότυπο, αποθεώνοντας τις γυναίκες στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Παγκόσμια μέρα της Γυναίκας σήμερα. Έχουμε δρόμο ακόμη.
Για το αυτονόητο, όχι για το ιδανικό. Για τις ίσες ευκαιρίες, την ίση αναγνώριση, την ίση εκπροσώπηση, την ίση αμοιβή.

Τα πάντα ξεκινούν από το σπίτι. Η ανάδειξη της μάνας από ένα μη ανασφαλή πατέρα. Η ισόρροπη αντιμετώπιση της κόρης με το γιο. Στα ωράρια εξόδου. Στην αποδοχή των σχέσεων.

Στην κατάλυση της πατριαρχίας. Στην επιλογή σπουδών, στην κατεύθυνση της καριέρας. Στα πρέπει της οικογένειας. Στην "ηλικία της παντρειάς". Απλά στο ίσο δικαίωμα να κάνει αυτό που θέλει όποτε το θέλει, όπως το θέλει.

Αν η οικογένεια είναι έτσι, θα γίνει και το σχολείο έτσι, θα γίνει και το επαγγελματικό περιβάλλον.

Η μεγαλύτερη ευλογία της ζωής μου ήταν η επιρροή και η παρουσία χαρισματικών, ισχυρών γυναικείων προτύπων. Η μάνα μου. Η αδελφή μου. Οι δασκάλες μου. Οι συναδέλφισσες μου. Οι φίλες μου. Οι κόρες μου. Η μοναδική σύζυγος μου.

Να σπρώξουμε τις γυναίκες. Μόνο έτσι θα πάμε όλοι ψηλά».

Δες την ανάρτηση του:

READ MORE

LATEST NEWS