HOLLYWOOD NEWS

Acun Ilicali: Θα γίνει για 5η φορά πατέρας – Αυτή είναι η 23χρονη καλλονή σύντροφος του (Φώτος)

Lifenews

Χαρμόσυνα νέα για τον Τούρκο παραγωγό

Ο Acun Ilicali μετά το διαζύγιο του με την Seyma Subasi, γύρισε σελίδα στην προσωπική του ζωή και τα τελευταία χρόνια είναι full in love! 

Ο Τούρκος παραγωγός λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του φωτογραφήθηκε με μια νεαρή γυναίκα, που όπως έγινε γνωστό ήταν ήδη σε σχέση. Ο λόγος για την καλλονή Ayca Cagla Altunkaya, η οποία είναι γεννημένη το 1999 και μάλιστα έχει ακριβώς 30 χρόνια διαφορά με τον Acun Ilicali. 

Από την πρώτη στιγμή η σχέση τους μονοπώλησε τα τουρκικά Μέσα, ενώ σχολίαζαν την ομοιότητα της πρώην με την νυν, που έχουν μάλιστα την ίδια ημέρα γενέθλια!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και σχεδόν 3 χρόνια, κρατώντας όσο πιο μακριά μπορούν από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουρκικά site, ο Acun θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά, μιας και η σύντροφός του, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, το οποίο φημολογείται πως είναι αγοράκι!

Να σε θυμίσουμε πως ο Τούρκος παραγωγός έχει 4 κόρες από τον πρώτο του γάμο, την 32χρονη Banu, την 18χρονη Leyla, τη 15χρονη Yasemin και την 9χρονη Melisa.

READ MORE

LATEST NEWS