LIFESTYLE

Πάολα: Ο διεθυντής του Νοσοκομείου Λάρισας αποκάλυψε την αλήθεια για τη δωρεά της τραγουδίστριας

LifenewsTeam

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Η Πάολα προκαλώντας διάφορα σχόλια εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού που τραγουδάει το περασμένο Σάββατο τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι θαυμαστές της που βρίσκονταν στο μαγαζί την αποθέωσαν όταν εκείνη ανακοίνωσε πως θα διαθέσει χρήματα στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και άφησε εκτεθιμένη την τραγουδίστρια αφού ήταν κατηγορηματικός πως ούτε η τραγουδίστρια ούτε κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί του ή με κάποιο μέλος της διοίκησης για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον να κάνουν κάποια δωρεά. Μάλιστα εξήγησε τη διαδικασία δωρεάς σε ένα νοσοκομείο.

Ο ιδιώτης που επιθυμεί να κάνει δωρεά αρχικά ενημερώνει την διεύθυνση για το ύψος του ποσού που μπορεί να διαθέσει. Στη συνέχεια το νοσοκομείο ενημερώνει τον ιδιώτη σχετικά με τα υλικά που θα μπορούσε να αγοράσει με τα χρήματα που σκοπεύει να διαθέσει και στη συνέχεια ο ιδιώτης συμπληρώνει ειδικό έντυπο δωρεάς. Έπειτα, το διοικητικό συμβούλιο συνεδριάζει κι αποφασίσει εάν θα δεχτεί τη δωρεά. 

Στο ίδιο ρεπορτάζ της εκπομπής αναφέρθηκε πως άτομο από το περιβάλλον της Πάολα ξεκαθάρισε πως η τραγουδίστρια θα διαθέσει τα χρήματα για εκείνους που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και στις οικογένειές τους. 

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS