LIFESTYLE

Μαρίνα Βρόντη: Αγκαλιά με τον 6 μηνών γιο της με αφορμή την Ημέρα της γυναίκας (Φώτο)

Lifenews

Μαμά και γιος για πρώτη φορά μαζί

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά στα μέσα Σεπτεμβρίου 2022 η Μαρίνα Βρόντη, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, που πήρε το όνομα Στέφανος.

Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος όλους αυτούς τους μήνες κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον μπέμπη της, ενώ ελάχιστες είναι οι αναρτήσεις της που τον αφορούν στα κοινωνικά της δίκτυα.

Το πρωί της Τετάρτης, 8 Μαρτίου με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, η ίδια δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον μπέμπη της, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Παγκόσμια μέρα της γυναίκας! Εμείς οι ατσάλινες! Εμείς με τις κεραίες μόνιμα ανοιχτές! Με την ευαισθησία και την επαγρύπνηση. Που κοιμόμαστε λίγο! Που κάθε μέρα παλεύουμε για τ' αυτονόητα! Που μας τσαλακώνουν και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να κόψουμε τα άγρια χόρτα και να προχωρήσουμε! Που δεν μας επιτρέπεται να έχουμε γνώμη! Που δεν έχουμε ακόμα τον ίδιο μισθό με τον άντρα! Που επειδή έχουμε ένα μπιμπερο κρυμμένο στην τσάντα ή ένα χαμόγελο στα χείλη αμφιβάλλουν για την ικανότητά μας να διοικήσουμε ένα νησί ή ένα κόμμα ή μια πολυεθνική! Σε μας να ακουμπήσετε! Τιμώ αυτή τη μέρα για να ενοχλώ! Γιατί ακόμα τίποτε δεν κατακτήθηκε!».

Δες την ανάρτηση της:

READ MORE

LATEST NEWS