LIFESTYLE

Η Μόνικα Μελέκη για τον θάνατο της μητέρας της: «Πέθανε στην αγκαλιά μου. Διάλεξε την αποτέφρωση» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα εξομολογήθηκε σε συνέντευξη της

Στην κάμερα της εκπομπή «Έλα να Δεις» και στον δημοσιογράφο Παντελή Παναγιώτου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Μόνικα Μελέκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, τις διαπροσωπικές της σχέσεις στον χώρο της δουλειάς, την αποχή της από τις τηλεοπτικές σειρές, τον ρατσισμό που βίωσε τα πρώτα χρόνια ερχόμενη στην Κύπρο αλλά και για την απώλεια της μητέρας της. 

Για τον ρατσισμό αποκάλυψε: «Υπήρξαν συνεργάτες που δεν με πίστευαν στην αρχή, αλλά υπήρχαν και εκείνοι που με πίστευαν. Μόνο το «σ’ αγαπώ» ήξερα όταν ήρθα… Ακολούθησα τον Αντρέα στην Κύπρο… εδώ εξελίχθηκα πολύ περισσότερο. Είσαι ένα δέντρο χωρίς ρίζες. Πάω Βουλγαρία και νιώθω ξένη… πολλές φορές το νιώθω και εδώ. Υπάρχουν άνθρωποι που με κάνουν να νιώθω Κύπρια…».

Η Μόνικα Μελέκη μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της πριν από εννέα χρόνια. Για το θέμα ανέφερε: «Δυστυχώς ο χρόνος δεν απαλύνει τις πληγές. Η μαμά μου πέθανε στην αγκαλιά μου. Είχε καρκίνο και ήταν στα τελευταία της στάδια και με περίμενε. Είχα βγει πρεμιέρα, έπαιξα και ταξίδεψα όλη νύχτα. Με περίμενε, ζήσαμε όλη τη βδομάδα μαζί.

Το Σάββατο έπρεπε να φύγω γιατί είχα παράσταση τη νύχτα και η μαμά έφυγε την Παρασκευή το πρωί… Τα είχε οργανώσει όλα. Ο γονιός είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που σε αγαπά, σε αποδέχεται, σε πονάει. Μου λείπει… Είναι στην Κύπρο, είναι εδώ. Διάλεξε την αποτέφρωση και ήθελε να την σκορπίσω στη θάλασσα».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS