LIFESTYLE

Σπύρος Μαρτίκας – Ελευθερία Ελευθερίου: Σήκωσαν μανίκια και έκραξε ο ένας τον άλλον στο Survivor All Star

Lifenews

Απίστευτες αλληλοκατηγορίες

Μια καινούργια κόντρα έχει ξεκινήσει στο Survivor All Star μεταξύ Σπύρου Μαρτίκα και Ελευθερίας Ελευθερίου, με αφορμή την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα και για το ποιος φταίει τελικά.

Ο παίκτης του Survivor All Star αρχικά ανέφερε: «Δύο ψήφοι ήταν αρκετοί για να με βγάλουν υποψήφιο και να με φέρουν αντιμέτωπο με το ψέμα και την υποκρισία, με ό,τι πιο ανήθικο έχω ζήσει δύο χρόνια τώρα στο Survivor. Η Ελευθερία δήλωσε ότι μεγαλοποιούνται τα πράγματα εδώ μέσα και η ομάδα ζει την απόλυτη καταστροφή. Ένας φίλος, ένα φαβορί για το φετινό Survivor, ένας φοβερός άνθρωπος δεν άντεξε στο ψέμα της κι αποχώρησε και γυρνά με θράσος, ειρωνεία και γέλιο να μας ότι τα πράγματα μεγαλοποιούνται.

Αν δεν καθαρίσει σύντομα η ομάδα, εύχομαι να αποχωρήσω εγώ που δεν αντέχω, όπως δεν άντεξε κι ο Στάθης, Ο κόσμος θα κρίνει κι είτε θα με λυτρώσει από αυτήν την ανήθικη, ανθρωποφάγο κι απάνθρωπη στάση ορισμένων ή θα με αφήσει να παλεύω ενάντια αυτών».

Βίντεο:

Ακολούθως η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε για τον Μαρτίκα: «Τον ψήφισα γιατί είναι ο εθνικός ρουφιάνος, κακός διπλωμάτης που θέλει να τα έχει καλά και με τους μεν και με τους δε για να κερδίσει συμπάθειες και μιλώντας για προσωπικά φίλων του. Έχει κάνει μια ομάδα άνω κάτω. Είναι δειλός σαν άντρας για να βγει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτά που λέει. Απείλησε ότι αν με ψηφίσετε, θα δείτε τι θα πάθετε. Δεν φοβάμαι να σε αντιμετωπίσω. Πάρε την ψήφο μου για να είσαι μαζί μου στον τάκο.

Είναι το μεγαλύτερο αγκάθι… Αν θέλει να με λασπώνει για να μείνει, δεν θέλω να φύγω με λασπωμένο το όνομά μου. Είναι ψεύτης, απαράδεκτος, ό,τι πιο κακό έχω γνωρίσει, είναι αδίστακτος, δειλός κι ανακατώστρας. Είναι όλα τα κακά επάνω σε έναν άνθρωπο».

Βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS