LIFESTYLE

Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω… αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα» (Βίντεο)

Lifenews

Στην πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος μίλησε για τον έρωτα, την αποδραματοποίηση της ομοφυλοφιλίας, τον δημόσιο σχολιασμό, την απομάκρυνσή του από την τηλεόραση και τα επαγγελματικά του σχέδια.

Αρχικά μίλησε για το θεατρικό έργο που έγραψε λέγοντας: «Έγραψα το «42497», που παίζεται στο θέατρο ήβη, γιατί έφτασα σε ένα σημείο που εκφράζομαι πιο ελευθέρα, είμαι συνεπής στα πιστεύω μου και σε όσα θέλω να πω. Στο «42497» οι άνθρωποι ζουν 100-200 μέτρα κάτω από τη γη, σε έναν παγωμένο κόσμο, άλλα η καλοσύνη & η ενσυναίσθηση μπορεί να ανθήσει κι εκεί. Από την παράσταση «42497» φεύγεις με μία γλυκιά μελαγχολία, άλλα ευτυχής για τα πράγματα τα οποία έχεις στη ζωή σου».

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως θα υπάρξει συνέχεια στη σειρά «Σέρρες», λέγοντας: «Γράφω τη συνεχεία της σειράς «Σέρρες», και παρόλο που δεν έχουμε κοντά μας τον Πάνο Νάτση, τον χαρακτήρα θα τον υποδυθεί ένας άλλος ηθοποιός».

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την ομοφυλοφιλία λέγοντας: «Το επόμενο βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να αφαιρέσουμε τη δραματικότητα από την ομοφυλοφιλία ως κατάσταση. Δεν ξυπνάω κάθε πρωί και λέω «αχ Παναγία μου πάλι gay ξύπνησα. Σαφώς πρέπει να καταγράφεται και η δραματικότητα, γιατί οι gay στο πέρασμα του χρόνου έζησαν & ζουν μεγάλη καταπίεση, άλλα θέλω να υπάρχει και η χαρά».

Για τον έρωτα ανέφερε: «Είναι πολύ πιθανό να μείνω γεροντοπαλίκαρο, ένας άνθρωπος που θα έρθει στη ζωή μου πρέπει να αγαπήσει την Αίγινα και να τον αγαπήσουν και οι γάτες μου. Ο έρωτας είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο, όταν έρχεται στη ζωή μας τα παραμερίζουμε όλα και τον ζούμε, επομένως όταν έρθει δεν θα είμαι τσιγκούνης. Δεν έχω εξαντλήσει το κομμάτι της αγάπης και του έρωτα, έχω πολύ μεγάλο ταλέντο σε αυτό, είναι ωραίες οι σχέσεις που φτιάχνω, περνάω όμορφα. Δεν με προσεγγίζουν εύκολα οι άνθρωποι ερωτικά, φαίνεται ότι είμαι λίγο δύσκολος και απρόσιτος, ίσως απομακρυσμένος, έτσι είναι ο χαρακτήρας μου…

Ένα παιδί, αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που δεν σκέφτομαι, ένας άνθρωπος που γίνεται γονιός, πρέπει να αντιληφθεί ότι αυτή είναι η πρώτη του προτεραιότητα. Αν νιώσω ότι είμαι σε μία φάση που μπορεί ένα παιδί να γίνει η πρώτη μου προτεραιότητά και να αφήσω πίσω το εγώ μου, τότε θα πω ναι σε ένα παιδί. Στη ζωή μου δεν έχω καταφέρει και δεν καταφέρνω πολλές φορές να εκφράσω το συναίσθημα μου, είναι συναίσθημα κλειδωμένο».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS