LIFESTYLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση

Lifenews

Τι συνέβη;

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 7 Μαρτίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο νέος Υφυπουργός Πολιτισμού είχε προγραμματισμένο ραντεβού για προ εγχειρητικό έλεγχο μιας και όπως αποφάσισαν οι γιατροί που τον παρακολουθούν θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση στο χέρι.

Σύμφωνα με το Beautiful People, η εισαγωγή του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο χειρουργείο αναμένεται κάποια στιγμή εντός της ημέρας μιας και αύριο θα πρέπει να είναι παρών στη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου.

Να θυμίσουμε πως ο Κύπριος τραγουδιστής εμφανίστηκε στην ορκωμοσία του νέου Υπουργικού Συμβουλίου την περασμένη βδομάδα με χτυπημένο χέρι, το οποίο ήταν δεμένο.

Όπως έγινε γνωστό, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης χτύπησε το χέρι του όταν βρέθηκε στην Μπιενάλε Βερολίνου τον περασμένο μήνα. Εκεί λόγω του χιονιού, γλίστρησε και στην προσπάθειά του να αποφύγει την πτώση, στηρίχτηκε στο χέρι του.

Ο ίδιος όταν επέστρεψε στην Αθήνα επισκέφθηκε τους γιατρούς του, οι οποίοι του έδεσαν το χέρι, με τον πόνο όπως φαίνεται να μην υποχωρούσε τις επόμενες ημέρες. Έτσι σήμερα ο Υφυπουργός Πολιτισμούς θα μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

READ MORE

LATEST NEWS