LIFESTYLE

Γιώργος Αναγιωτός: Η πρόταση από τον Σασμό, το διαζύγιο και η δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό

Lifenews

«Είχα φίλους καλούς δίπλα μου και με βοήθησαν αρκετά στο να υπάρξω μόνος πλέον»

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Γιώργος Αναγιωτός.

Αρχικά ο ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το πότε πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική, αποκαλύπτοντας πως στην 3η Λυκείου συμμετείχε σε θεατρική παράσταση του σχολείου και εκεί διαπίστωσε πως αυτό θέλει να κάνει.

Μάλιστα παράλληλα με τις σπουδές του στην Ηλεκτρολογία, σπούδαζε και υποκριτική κάτι που τον γέμιζε, χωρίς να έκανε τη φοιτητική ζωή που έκαναν οι άλλοι, ενώ χρειάστηκε να ασχοληθεί και με τον χώρο της εστίασης για οικονομικούς λόγους.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως πριν δύο χρόνια αρνήθηκε πρόταση για να συμμετάσχει στην πετυχημένη σειρά του Alpha, τον «Σασμό», εξηγώντας τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ δήλωσε πως το μετάνιωσε!

Για τον χωρισμό του με τη Βαλεντίνα Νικολάου ύστερα από δέκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Κρατώ σίγουρα τις όμορφες στιγμές με αυτόν τον άνθρωπο. Είναι όμορφο πράγμα να αγαπάς και να δίνεις. Δεν μετανιώνω για κάτι… απλά συνέβη.

Κάποτε τα όμορφα πράγματα τελειώνουν… κάτι σημαίνει τελείωσε, δεν έχω ακόμα ξεκάθαρο λόγο. Νομίζω κάπου σβήνει ο έρωτας και γίνεται αγάπη.. αυτό θεωρώ πως έγινε και σε μας. Έπρεπε να λήξει γιατί συνέβη και σε μας…

Στην αρχή τα πράγματα ήταν δύσκολα. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος.. Έδωσα αρκετό χρόνο στη δουλειά και ίσως να ήταν ένας λόγος αυτός. Πρέπει να μάθεις να επιβιώνεις με αυτό… Είχα φίλους καλούς δίπλα μου και με βοήθησαν αρκετά στο να υπάρξω μόνος πλέον. Υπάρχει καλή σχέση με τη Βαλεντίνα, είναι αυτό που λες όμως ότι τελείωσε. Θέλω το καλό της, υπάρχει η αγάπη.. Ουσιαστικά τελείωσε ο έρωτας».

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως οι γονείς του δεν γνώριζαν για τον χωρισμό και το έμαθαν από τα Μέσα ενημέρωσης.

Για το θέμα ανέφερε: «Οι γονείς και οι συγγενείς δεν είχαν ιδέα για το χωρισμό, δεν το είχα συζητήσει μαζί τους. Είχα να διαχειριστώ το μέσα μου αλλά και να δικαιολογήσω την κατάσταση και στον κύκλο μου. Είμαστε και μικρή κοινωνία, με ενόχλησε που το έμαθαν από sites, περιοδικά, εκπομπές.. ήταν μια δύσκολη περίοδος».

Τέλος ο Γιώργος Αναγιωτός εξομολογήθηκε πως η single ζωή είναι ωραία, υπάρχει περισσότερος χρόνος για τον εαυτό σου, ενώ αποκάλυψε πως ο έρωτας είναι ένα τεράστιο κομμάτι για να επιβιώνει. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε, μετά τον χωρισμό υπήρξε κάποιο άτομο που του κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS