LIFESTYLE

Andrew Lambrou: Τραγουδά με τον Κύπριο παππού του το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision 2023

Lifenews

Δες το βίντεο

Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγα 24ωρα το επίσημο βιντεοκλίπ για τη συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

Την Κύπρο θα εκπροσωπήσει ο 24χρονος Κύπριος Andrew Lambrou που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία από Κύπριους γονείς, έχοντας μια σημαντική πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας.

Το «Break a Broken Heart» είναι μια δυναμική μπαλάντα, με την οποία μας μαγεύει με την ερμηνεία του και έχει γραφτεί από τους Τόμας Στένγκααρντ, Μάρκους Γουίντερ-Τζον, Τζίμμυ Γιάνσον και Τζίμμυ Τζόκερ. Το track μιλάει για τις σχέσεις που λήγουν άδοξα αλλά στο τέλος καταφέρνουμε να βγαίνουμε πιο δυνατοί.

Βίντεο:

Αυτές τις ημέρες ο Andrew Lambrou βρίσκεται στην Αυστραλία όπου προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision, όπου καθημερινά δημοσιεύει στα κοινωνικά του δίκτυα διάφορα στιγμιότυπα.

Πριν από λίγη ώρα μας σύστησε τον αγαπημένο του παππού, όπου μαζί τραγούδησαν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό, ξεκαθαρίζοντας στη λεζάντα της ανάρτησης του, πως από εκείνον πήρε το ταλέντο του.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS