LIFESTYLE

Ο κουμπάρος του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια μιλάει για το ξαφνικό διαζύγιο τους

Lifenews

Δες όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Κατσινόπουλος

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση για το ξαφνικό χωρισμό του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια, εννέα μήνες μετά τον πολιτικό τους γάμο στη Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ενώ έδειχνε ευτυχισμένο και ερωτευμένο. Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για τον χωρισμό, κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Η εκπομπή «Breakfast @Star» και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μάρα, επικοινώνησε με τον κουμπάρο του ζευγαριού, Γιώργο Κατσινόπουλο ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν στη ρήξη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι ακόμα κουμπάρος των παιδιών άσχετα με το τι έγινε ανάμεσά τους. Η ανάρτηση που είχα κάνει δεν έχει σχέση με το διαζύγιό τους. Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δε θέλω να πω κάτι άλλο. Είναι ένα θέμα που δε θέλω να το πάρω εγώ πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά. Ό,τι είναι να πουν θα το πουν. Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο ότι δε θα πάρω μέρος. Δε θέλει ο Γιώργος να πάρει μέρος κανείς σε αυτό. Σίγουρα έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία αλλά ξαναλέω, είναι κάτι για το οποίο μόνο οι δυο τους θα δώσουν απαντήσει».

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν είναι δίπλα στον Γιώργο Μαυρίδη με τον οποίο, όπως γνωρίζουμε είναι κολλητοί, ο Γιώργος Κατσινόπουλος θέλησε να κρατήσει κάποιες ισορροπίες και είπε: «Σε όλους είμαι φίλος. Είμαι καλός άνθρωπος και είμαι στους πάντες δίπλα. Μέχρι εκεί, νομίζω ότι είναι το ένα και το αυτό».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS