LIFESTYLE

Σοκάρει ο Κύπριος φοιτητής Αντώνης Κατεχάκης: «Μπαμπά, είμαι εγκλωβισμένος και δεν μπορώ να βγω»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε ο πατέρας του 22χρονου στην Ελεονώρα Μελέτη

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε ο πατέρας του Αντώνη Κατεχάκη, του 22χρονου Κύπριου φοιτητή ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο τρένο που έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Ο Γιώργος Κατεχάκης περιέγραψε τις πρώτες στιγμές που μίλησε με τον γιο του, συγκλονίζοντας με όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή.

Αρχικά ανέφερε: «Η δικιά μου περίπτωση θυμίζει λίγο αρχαία ελληνική τραγωδία. Λίγον πριν τις 23:30 χτύπησε το τηλέφωνό μου, όπου στην άλλη γραμμή ήταν ο γιος μου και μου είπε με πολύ ήρεμο τόνο «μπαμπά, έχουμε χτυπήσει, υπάρχουν παντού φλόγες. Είμαι εγκλωβισμένος και δεν μπορώ να βγω». Βίωνα εκείνη την ώρα τη μάχη που έδινε ο γιος μου για να κρατηθεί στη ζωή…».

Μάλιστα όπως ανέφερε ο γιος του βρισκόταν στο βαγόνι 2, το οποίο τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ ακολούθως περιέγραψε την πρώτη επικοινωνία που είχαν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όταν κατάφερε να βγει από το τρένο πάλι με πήρε τηλέφωνο από άγνωστο νούμερο, γιατί το δικό του χάθηκε στη σύγκρουση. Μου είπε ότι κατάφερε να βγει, ότι ήταν ελαφρά τραυματισμένος. Προχωρούσαν στο σκοτάδι, άκουγαν ανθρώπους να τους φωνάζουν βοήθεια».

Ο πατέρας του Αντώνη δήλωσε στο MEGA πως όσα είδε ο γιος του εκείνη τη φριχτή νύχτα έχουν χαραχτεί για πάντα μέσα του. «Ο Αντώνης είναι παιδί χαμηλών τόνων, συνεσταλμένο, με εσωτερική δύναμη. Δεν πολυσυζητάμε το θέμα. Ξέρω ότι είδε πολλά, βίωσε πολλά και πάνω απ’ όλα το να προσπαθείς να βγεις από ένα βαγόνι φλεγόμενο και να είσαι εγκλωβισμένος, σου αφήνει τραύματα», δήλωσε.

Δες το απόσπασμα: 

READ MORE

LATEST NEWS