LIFESTYLE

Νέα κόντρα στη showbiz: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα «χώνει» στην Ελευθερία Ελευθερίου (Βίντεο)

Lifenews

Παρακολουθώντας το επεισόδιο του Survivor All Star ξέσπασε για την Κύπρια τραγουδίστρια

Μια νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεκινήσει στην ελληνική showbiz μεταξύ της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα στο επεισόδιο του Σαββάτου, 4 Μαρτίου, ύστερα από τη συζήτηση που είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου, όπου του ανέφερε κάτι για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που οι τηλεθεατές δεν είδαμε ποτέ!

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας ανέφερε: «Η ψυχολογία μου, από εκεί που ήταν μια χαρά, ζούσα το παιχνίδι, ξαφνικά έρχεται η Ελευθερία και μου δίνει ένα "χαστούκι" και μου την ρίχνει στα πατώματα. Με κάποια λεγόμενα που μου είπε. "Στάθη, σου έχω πει ένα μικρό ψεματάκι" μου το ξεκίνησε. Τη ρώτησα περί τίνος πρόκειται, μου είπε αυτό που μου είπε και της λέω "για ποιον λόγο μου το λες τώρα αυτό;". Μου λέει, λοιπόν, "μετά τα τελευταία γεγονότα που έγιναν και συζητήσαμε τον αγώνα, με τις διαφωνίες που είχαμε, δεν μπορώ να σε προστατεύω και να σε έχω ευτυχισμένο και χαρούμενο". Οπότε της λέω, "θέλεις να με διαλύσεις ψυχολογικά"».

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του «Survivor All Star» που θα προβληθεί στις 21:00, ο Στάθης Σχίζας είναι ενοχλημένος με όσα έγιναν και σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, στο Συμβούλιο του Νησιού ανακοινώνει την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Δες το τρέιλερ: 

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρακολουθώντας το επεισόδιο του Survivor All Star, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα όλα όσα έβλεπε αφού αυτή «φωτογράφιζαν» τα γεγονότα.

Έτσι, έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από story στο προφίλ της στο Instagram, στο οποίο ανέβασε βιντεάκι με την Ελευθερία Ελευθερίου και τη χαρακτήρισε «φίλη», γράφοντας το εξής: «Όταν βλέπαμε πρεμιέρα μαζί με τη "φίλη" μου… στο σπίτι μας… με τους φίλους μας… και λίγο αργότερα την παρηγορούσα για τον Πρίαμο… Τα συμπεράσματα δικά σας…».

Δες το βίντεο που δημοσίευσε:

READ MORE

LATEST NEWS