PEOPLE

Γνωστός πλαστικός χειρούργος αναλαμβάνει αφιλοκερδώς την αποκατάσταση των τραυματιών στα Τέμπη

Lifenews

Δες την ανάρτηση του Δρ. Ευστράτιου Γαβριήλ

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε ο γνωστός πλαστικός χειρούργος, Δρ. Ευστράτιος Γαβριήλ, όπου ανακοίνωσε δημόσια την πρόθεσή του να βοηθήσει αφιλοκερδώς τους τραυματίες από το τραγικό δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα ο γιατρός της κλινικής Doctors’ Hospital σε μια ανάρτηση του στα κοινωνικά του δίκτυα τόνισε την αναγκαιότητα να σταθούν όλοι στο πλευρό των ανθρώπων που δοκιμάστηκαν από αυτή την Εθνική τραγωδία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος έχει αποστείλει επιστολή στο Υπουργείο Υγείας τονίζοντας ότι τίθεται αφιλοκερδώς στο πλευρό των τραυματιών και θα αναλάβει δωρεάν όποια επανορθωτική επέμβαση χρειαστεί γι’ αυτούς τους ανθρώπους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του αναφέρει: «Μπροστά σε αυτή τη μεγάλη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες συνανθρώπους μας δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι.

Η ομάδα πλαστικής χειρουργικής του Doctors' Hospital με επικεφαλής τον δρ. Στρατή Γαβριήλ, τίθεται αφιλοκερδώς στη διάθεση των ανθρώπων που χρήζουν επανορθωτικών επεμβάσεων έπειτα από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την ανείπωτη αυτή Εθνική τραγωδία που μας έχει συγκλονίσει».

Η ανάρτηση: 

READ MORE

LATEST NEWS