LIFESTYLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ανεστάλη η ραδιοφωνική του εκπομπή λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της

LifenewsTeam

Τι συνέβη;

Ασταμάτητα είναι τα πυρά που δέχεται τα τελευταία 24ωρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά την απόφαση του νέου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας να του αναθέσει το Υφυπουργείο Πολιτισμού.

Λίγο μετά την επίσημη παρουσίαση του Κύπριου τραγουδιστή ως Υφυπουργού Πολιτισμού διέρρευσε πως κάθε Σάββατο θα είχε εκπομπή σε Αθηναικό ραδιοσταθμό με την πρεμιέρα να ήταν σήμερα Σάβατο στις 21:00 το βράδυ. 

Με ανάρτηση του πριν από λίγη ώρα ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσε πως ανεστάλη η εκπομπή του. 

Συγκεκριμένα έγραψε: “Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει η είδηση για την προγραμματισμένη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή που θα είχα σε γνωστό ραδιοσταθμό στην Αθήνα. Από την ώρα που ανέλαβα τα νέα μου καθήκοντα τόσο οι προγραμματισμένες εμφανίσεις μου στο Gazarte όσο και η ραδιοφωνική εκπομπή στον "easy 97.2"  έχουν ανασταλεί. Δεν είχα προβεί σε οποιαδήποτε αναφορά επί του θέματος γιατί η σκέψη μου ήταν στα θύματα της τραγωδίας”.

Στη λεζάντα της ανάρτησης του συμπλήρωσε: «Λυπάμαι που από την ώρα που ανακοινώθηκαν τα νέα σου καθήκοντα οι περισσότεροι έπεσαν να σε φάνε. Εγώ σαν επαγγελματίας πτυχιούχος μουσικός τα τελευταία 12 plus χρόνια στη Κύπρο χαίρομαι που ανέλαβε τη θέση κάποιος μουσικός που γνωρίζει, θέλω να πιστεύω πάρα την τρομερή επιτυχία του, πόσο υποτιμημένο και πόσο παραγκωνισμένο είναι το επάγγελμα του μουσικού σε αυτή τη νήσο και πόση ανάγκη έχει από σωστές νομοθεσίες και έλεγχο για να αποφευχθεί η συνέχιση της εκμετάλλευσης από τους κάτοχους μουσικών σκηνών η οποιονδήποτε άλλων υποστατικών που φιλοξενούν μουσική. Πολλοί συνάδελφοι μου μπορεί να θεωρήσουν ότι είμαι αφελής αλλά περιμένω να δω αρκετά πράγματα από σένα. Καλές δουλειές».

READ MORE

LATEST NEWS