LIFESTYLE

Χρύσω Λέφου: «Παιδί μου, σε περιμένω. Μέχρι να έρθεις θα σου φτιάξω και το αγαπημένο σου φαγητό»

Lifenews

Συγκινεί η ανάρτηση της για τα Τέμπη

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προχώρησε η Χρύσω Λέφου, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Η γνωστή τηλεμαγείρισσα βλέποντας το δράμα που εξελίσσεται προχώρησε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παιδί μου, σε περιμένω!

Καλό ταξίδι παιδί μου και να προσέχεις. Κάνει κρύο. Βάλε το παλτό σου. Όταν φτάσεις να μου τηλεφωνήσεις. Όχι να ξεχάσεις. Θα περιμένω. Μέχρι να έρθεις θα σου φτιάξω και το αγαπημένο σου φαγητό. Αν με πάρει ο ύπνος θα είναι ζεστό ζεστό στο τραπέζι της κουζίνας.

Σε αγαπώ…
Και η πόρτα του σπιτιού δεν ανοίγει… Και το τηλέφωνο δεν χτυπά. Η μάνα χάνει το σπλάχνο της. Ο πατέρας ράκος περνά από την άχαρη διαδικασία της αναγνώρισης που θα τον στοιχειώνει για μια ζωή. Οι φίλοι χάνουν το φίλο τους. Οι συγγενείς τον αγαπημένο τους.

1η του Μάρτη και η ανθισμένη Άνοιξη θρηνεί. Για τα παιδιά μας που χάθηκαν, για τις οικογένειες που ξεκληρίστηκαν! Αιωνία τους η μνήμη και θα προσευχόμαστε για τις ψυχούλες τους. Όπως είναι η επιθυμία της χαροκαμένης μάνας του εξαίρετου νέου Κυπριανού, από το Αυγούρου και όλων των χαροκαμένων μητέρων του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Ας σωπάσουν όλοι, τώρα ουρλιάζουν οι μάνες»! Το βουβό κλάμα μας, ας συντροφεύει τις προσευχές τους».

Δες την ανάρτηση της:

READ MORE

LATEST NEWS