HOLLYWOOD NEWS

Τραγικές στιγμές για διάσημο τραγουδιστή: Ο 16χρονος γιος του βρέθηκε νεκρός

LifenewsTeam

Συγκινεί η ανάρτηση του

Συνεντριμμένος είναι τα τελευταία 24ωρα ο γνωστός τραγουδιστής αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 16χρονος γιος του βρέθηκε νεκρός χωρίς να αποκαλύπτει τα αίτια του θανάτου του.

Ο λόγος για τον Ben Kweller που στις 27 Φεβρουαρίου είδε τον γιο του νεκρό κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Στη σπαρακτική ανάρτηση του ανέφερε τα εξής: «Δεν πιστεύω ότι το γράφω αυτό αλλά το κάνω… Ο γιος μας, Dorian Zev Kweller, σκοτώθηκε χθες το βράδυ. Ήταν μόλις 16 και ήταν ένας πραγματικός θρύλος. Η πιο ευγενική ψυχή, φίλος για όλους. Αν τον ήξερες, ξέρεις. Δεν θα τον ξεπεράσουμε ποτέ όσο είμαστε εδώ στη Γη. Παρακαλώ κρατήστε το πνεύμα του ζωντανό με τις αναμνήσεις σας και τη μουσική που έκανε:@reallyzev. Ο Dorian Zev έγραφε και ηχογραφούσε τραγούδια κάθε μέρα. Ένας αληθινός ποιητής από τη μέρα που άρχισε να μιλάει. Μόνο μερικές από τις ηχογραφήσεις του κυκλοφόρησαν, αλλά ήταν σε ένα μονοπάτι και ενθουσιασμένος για το ταξίδι του. Είχε τόσα σχέδια!!! Η πρώτη του συναυλία ήταν σε δύο εβδομάδες, στο SXSW.

Το τελευταίο μου μήνυμα μαζί του αφορούσε τα τραγούδια που ήθελε να φτιάξει. Το αγοράκι μου ήταν στη γραμμή εκκίνησης με τόση ζωή μπροστά του… Δεν έχω ιδέα γιατί συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Είμαστε σε απόλυτο σοκ και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Η Lizzy, ο Judah και εγώ δεν έχουμε ιδέα πώς να αντιμετωπίσουμε αυτήν την καταστροφή. Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές και την υποστήριξή σας και ζητάμε συγγνώμη αν αργούμε να απαντήσουμε στα μηνύματα.”

READ MORE

LATEST NEWS