LIFESTYLE

Σπαράζει καρδιές η Μαρίνα Βρόντη: «Η μάνα δεν έχει παρηγοριά! Σήμερα τραβά τα μαλλιά της…»

Lifenews

Συγκινεί η ανάρτηση της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις όσο αφορά το δυστύχημα στα Τέμπη, μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων που σκόρπισαν τον θάνατο σε δεκάδες συνανθρώπους μας.

Η μέχρι στιγμής εκτίμηση αρμόδιων ιατροδικαστών θέλουν τον αριθμό των νεκρών να ανέβηκε στους 60, με τον αριθμό ίσως να αυξηθεί τις επόμενες ώρες.

Το συγκλονιστικό δυστύχημα έγινε θέμα σε όλο τον κόσμο, με τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να προχωρούν σε συγκινητικές αναρτήσεις για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ανάμεσα τους και η Μαρίνα Βρόντη η οποία προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση, για όλες εκείνες τις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους. Η ίδια έγινε μητέρα πριν έξι μήνες και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, με τα λόγια της να συγκίνησαν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία του μπέμπη της, γράφοντας στη λεζάντα: «Η μάνα δεν έχει παρηγοριά! Το γέννησε, το αγκάλιασε, το έπλυνε, το έντυσε, το τάισε, το έστειλε. Περίμενε... δεν γύρισε... δεν τάισε, δεν έντυσε, δεν αγκάλιασε. Τί την παρηγορείς! Η μάνα δεν έχει παρηγοριά! Δεν υπάρχει τρόπος! Σήμερα τραβά τα μαλλιά της, δαγκώνει τα χέρια της! Δεν παρηγοριέται! Βλέπω το γιο μου να κοιμάται. Ο φόβος μου έχει διαλύσει την καρδιά...».

Δες την ανάρτηση της:

READ MORE

LATEST NEWS