LIFESTYLE

Σοκάρει ο σύζυγος της Ευρυδίκης - Ο Κύπριος ανιψιός τους πήρε χθες το τρένο για Θεσσαλονίκη (Φώτο)

Lifenews

Δες την ανάρτηση του

Συνεχίζονται για 2η ημέρα οι προσπάθειες για την ανεύρεση των αγνοουμένων στη σφοδρή σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, το βράδυ της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου.

Ο τραγικός απολογισμός σήμερα θέλει τους νεκρούς να φτάνουν τους 46, ενώ οι προσπάθειες της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και του στρατού συνεχίζονται για την ανεύρεση των υπόλοιπων αγνοούμενων.

Από την πρώτη στιγμή δεκάδες ανθρώπινες ιστορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας που συγκινούν με τις αποκαλύψεις τους για το μοιραίο επιβατικό τρένο.

Ανάμεσα τους και ο σύζυγος της Ευρυδίκης, Μπομπ Κατσιώνη ο οποίος συγκλονίζει με την ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εγώ θα πω απλά ότι πέρασα το τριήμερο με τον ανιψιό μου από την Κύπρο που σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και κατέβηκε με την κοπέλα του να μας δουν.
Και πήραν το τρένο ΧΘΕΣ για να γυρίσουν πίσω.

Απλά, ΕΤΥΧΕ και πήραν το πρωινό.
Αυτά.

Δεν διαβάζω τίποτα, δε λέω τίποτα γιατί εμείς ήμασταν απλά τυχεροί. Εγώ θα συνεχίσω να πηγαίνω στο υπογειακι μου να δουλεύω από το πρωί ως το βράδυ και να ελπίζω μην πέσει κάποιος κομήτης.

Ας είμαι ο σταθμάρχης του τρένου μου λοιπόν γιατί σε αυτό το τριμπουρδελο που ζούμε, το τιμόνι πρέπει να το κρατάμε ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ.

Μην περιμένουμε ούτε μπλε ούτε κόκκινους ούτε τμτμτους».

Δες τη φωτογραφία: 

READ MORE

LATEST NEWS