PEOPLE

Τέμπη: Ο 20χρονος Ανδρέας Αλικανιώτης έσπασε το τζάμι του τρένου και έσωσε τουλάχιστον 10 άτομα

Lifenews

Συγκινεί η ιστορία του

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις από τη σφοδρή σύγκρουση των δυο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, με την αγωνία όλων να παραμένει στους αγνοούμενους, που οι οικογένειες τους τους ψάχνουν ακόμη.

Μάλιστα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν συγκινητικές ιστορίες ανθρώπων που μέσα σε όλο το τραγικό της ιστορίας, σκορπούν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Μια γιατρός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, με ανάρτησή της στο facebook, έκανε γνωστή την ηρωική πράξη ενός 20χρονου Ανδρέα Αλικανιώτη που ήταν επιβάτη του μοιραίου τρένου και κατάφερε να σώσει άλλους συνανθρώπους του.

Συγκεκριμένα, ο 20χρονος φοιτητής κατάφερε να σπάσει μόνος του το τζάμι από το 2ο βαγόνι και αψηφώντας τον κίνδυνο και τις φωτιές, έσωσε τουλάχιστον δέκα συνεπιβάτες του, νεαρής ηλικίας.

Η ανάρτηση της γιατρού Έρης Τζιαστούδη αναφέρει: «Αν και ο ουρανός γέμισε σήμερα από αγγέλους, είμαστε τυχεροί που έχουμε ανάμεσά μας έναν επίγειο άγγελο τον 20χρονο φοιτητή Ανδρέα Αλικανιώτη, ο οποίος βγήκε σχεδόν αλώβητος από το 2ο βαγόνι. Είναι ένας ήρωας γιατί με κίνδυνο της ζωής του, με την τεράστια φωτιά δίπλα του, δεν εγκατέλειψε το βαγόνι αλλά κατάφερε και έσπασε μόνος του το τζάμι και έσωσε τουλάχιστον δέκα ακόμη παιδιά, αγόρια και κορίτσια.

Μέσα στη σημερινή μαύρη ημέρα ο Ανδρέας μας έδειξε πως η νέα γενιά των Ελλήνων έχει καλοσύνη, αρχές και ήθος!

Συγχαρητήρια όμορφε Ανδρέα μου, συγχαρητήρια στους γονείς που σε μεγάλωσαν!!!».

Δες την ανάρτηση της:

READ MORE

LATEST NEWS