LIFESTYLE

Κατερίνα Δαλάκα: Την βρίζουν μετά την αποκάλυψη της ότι γλίτωσε από το δυστύχημα στα Τέμπη

Lifenews

Αποστομωτική η απάντηση της

Στο μοιραίο επιβατικό τρένο επρόκειτο να βρεθούν η Κατερίνα Δαλάκα και ο σύντροφος της Δημήτρης Φιντιρίκος, όπως έκαναν γνωστό μέσα από τα social media τους.

Το ζευγάρι είχε εκδώσει εισιτήρια για να ταξιδέψουν στην Κατερίνη, το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου, ωστόσο τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και έκοψαν εισιτήρια για την επόμενη ημέρα.

Η Κατερίνα Δαλάκα αναδημοσίευσε το μήνυμα του συντρόφου της στα Instagram Stories της, όπου είχε δημοσιεύσει την είδηση, με αποτέλεσμα να δεχτεί υβριστικό μήνυμα από διαδικτυακό της φίλο, κατηγορώντας την ότι δεν σέβεται τους νεκρούς.

Χαρακτηριστικά της έγραψε: «Μωρή πατσαβούρα τι θες να δείξεις με αυτό; Βούλωσε το πια… τι θες να τραβήξεις τα βλέμματα. Χάθηκαν συγγενείς, φίλοι και εσύ ανεβάζεις πως σώθηκες; Τράβα σε καμιά εκκλησία και πες ευχαριστώ. Τι το ανεβάζεις; Σκάστε πια!».

Από την πλευρά της δημοσίευσε φωτογραφία από τη στιγμή που έδινε αίμα για τους τραυματίες του ατυχήματος στα Τέμπη, γράφοντας στη λεζάντα: «Σε μια τέτοια τραγωδία τα λόγια δικά σας».

READ MORE

LATEST NEWS