LIFESTYLE

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Θα ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο – Τελευταία στιγμή άλλαξαν εισιτήρια

Lifenews

Σοκάρει η ανάρτηση τους

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με το τραγικό δυστύχημα των τρένων στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 38 άνθρωποι, με τον αριθμό να αυξάνεται από ώρα σε ώρα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Όπως αποκάλυψαν πριν από λίγα λεπτά η Κατερίνα Δαλάκα και ο σύντροφος της Δημήτρης Φιντιρίκος, επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Κατερίνα, στο πατρικό της πρώην παίκτριας του Survivor με τη συγκεκριμένη αμαξοστοιχία, ωστόσο τελευταία στιγμή άλλαξαν σχέδια!

Σε ανάρτηση τους αποκάλυψαν πως λίγες ώρες πριν την αναχώρησή τους φαίνεται πως άλλαξαν τα εισιτήρια τους για να ταξιδέψουν σήμερα Τετάρτη 1η Μαρτίου, με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από την τραγωδία.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα: «Είναι σοκαριστικό να περνάει μία τέτοια τραγωδία από δίπλα σου και να έχεις κανονίσει να πας για πρώτη φορά με τρένο, και να είναι και το μοιραίο.

Για καθαρά λόγω τύχης, που στην αρχή φαινότανε αναποδιά και έπρεπε να αλλάξω το εισιτήριο.

Έπειτα να βλέπεις ότι έχει γίνει ένα τέτοιο τραγικό δυστύχημα. Με αυτό. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες. Είναι τραγικό να συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα το 2023. Πραγματικά ντροπή και τεράστια λείπει για το περιστατικό».

Δες την ανάρτηση του:

READ MORE

LATEST NEWS