LIFESTYLE

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε: «Μου έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου»

Lifenews

Τι συνέβη;

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ξέσπασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη με αφορμή το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες και το οποίο αφορά σε πασίγνωστο ινστιτούτο αισθητικής στην Αθήνα και τις καταγγελίες που γίνονται για εκμετάλλευση των πελατών αλλά και των εργαζομένων.

Το όμορφο μοντέλο που μέσα από τα social media της διαφήμισε το συγκεκριμένο ινστιτούτο, ανέφερε αρχικά: «Έχω φρικάρει. Δυστυχώς, έχω εξαπατηθεί και εγώ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου και έχω ήδη κινηθεί νομικά. Καθένας είναι υπεύθυνος για την εταιρία που έχει. Εγώ είμαι μέρος ενός επικοινωνιακού οργανισμού που ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δουλειά μου είναι να διαφημίζω κάποια προϊόντα, αφού πρώτα τα ελέγξω».

Ακολούθως συμπλήρωσε: «Επισκέφτηκα το συγκεκριμένο ινστιτούτο και δοκίμασα τις υπηρεσίες που παρέχουν, ακόμα και με ενέσιμα στο πρόσωπό μου, που τα έδειξα και live..

Εκτός του ότι έχω χάσει τον ύπνο μου με αυτό το ινστιτούτο. Έχω φτάσει να κάνω εξυπηρέτηση πελατών σε ένα κατάστημα που δεν είναι δικό μου. Παίρνω τηλέφωνο τη συγκεκριμένη κυρία και της λέω: επέστρεψε τα χρήματα στον κόσμο, δεν έμειναν ικανοποιημένοι.

Επικοινώνησα μαζί τους μετά τις καταγγελίες και αυτό που μου είπαν είναι να πάω διακοπές στο εξοχικό του στην Αράχοβα. Με πιάνει μια κοπέλα που έκανε εκεί τα νύχια της και μου λέει ότι την τραμπούκισαν, να μην τολμήσει να ξαναπατήσει, της πήραν 500-600 ευρώ, έκλαιγε και έβγαλα τα χρήματα και της τα έδωσα από την τσέπη μου».

Τέλος συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι τόσο άσχημα, γιατί είναι άτομα που με εμπιστεύθηκαν… δεν θα έκανα κακό σε κανέναν, καλύτερα να πέσει φωτιά να με κάψει. Δέχθηκα μία επίθεση στο Instagram, ότι είμαι συνένοχη, μου έσκασαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου, ακούω να λένε ότι τους τραμπουκίζουν, ότι δεν θα τους ξαναδεί η μάνα τους. Έχω βίντεο από πολλές κοπέλες και γυναίκες που κλαίνε και μου λένε: θέλουν να μας εξαφανίσουν, μας κάνουν πραγματικό εκβιασμό».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS