LIFESTYLE

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όσα αποκάλυψε για την παίκτρια του Survivor που είχε ερωτικές επαφές ο Πρίαμος

Lifenews

Εκτός Καρολίνας και Ελευθερίας

Χαμό έχει προκαλέσει ο Μάριος Πρίαμος με τις προσωπικές του σχέσεις εκτός Survivor, με τον ίδιο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες βδομάδες.

Ο Κύπριος παίκτης εκτός από την Ελευθερία Ελευθερίου και την Καρολίνα Καλύβα, φαίνεται πως είχε ερωτικές σχέσεις και με άλλη παίκτρια του Survivor που δεν την έχουμε δει φέτος στο παιχνίδι.

Μάλιστα το πρωί της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε μέσα από το «Happy Day» πως το όνομα της συγκεκριμένης παίκτριας που ήταν σε προηγούμενο κύκλο του Survivor, αρχίζει από «Σ», ενώ το δεύτερο γράμμα είναι φωνήεν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μου ήρθε το όνομα. Μου λέει ο Χάρης ότι δεν το λέμε και μου ήρθε ταυτόχρονα και μήνυμα της Μαρίας Αντωνά. Μου ήρθε το ίδιο όνομα από δύο πηγές. Είναι από τις ωραίες κοπέλες. Από “Σ” ξεκινάει. Να πω το δεύτερο; Δεν είναι παντρεμένη. Το δεύτερο είναι φωνήεν».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ωστόσο, η παίκτρια για την οποία όλοι αναφέρονται χωρίς να που το όνομα είναι η Σοφιάνα Αβραμάκη, με την ίδια να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια μέχρι τώρα.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS