LIFESTYLE

Survivor All Star: «Αδειάζει» τον Μάριο Πρίαμο η Ελευθερία Ελευθερίου - «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;»

Lifenews

«Ποιος είστε εσείς που έχετε την εντύπωση ότι θα βγω και θα κάθομαι να περιμένω τον Πρίαμο τον Δον Ζουάν για να γίνω ζευγάρι μαζί του;», διερωτήθηκε

Η Ελευθερία Ελευθερίου έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή της, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στο Survivor All Star.

Ενώ ήταν ζευγάρι, όταν ο Κύπριος παίκτης μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης, στη συνέχεια, εκείνη που του τράβηξε την προσοχή ήταν η Καρολίνα Καλύβα. Ωστόσο, στο χθεσινό επεισόδιο, αποκαλύφθηκε πως υπάρχει ακόμα μια παίκτρια, με την οποία ο Μάριος Πρίαμος είχε ερωτική επαφή.

Όταν εκείνη τον ρώτησε αν υπάρχει άλλη γυναίκα, ο παίκτης των Διασήμων δεν δίστασε να το παραδεχτεί. Εκνευρισμένη, η παίκτρια μίλησε στην κάμερα του Survivor All Star και «άδειασε» τον παίκτη.

«Ο Μάριος είναι ένας παρτάκιας και το λέω με την εξής έννοια... Έρχομαι, σου λέω τι γίνεται, γίνεται η έκρηξη μου, κρατάω ισορροπίες, σε συγχωρώ, σου κάνω, σου ράνω, δεν θέλω ούτε να σε σταυρώσω, ούτε τίποτα, αλλά δεν γίνεται να μου λες ψέματα, ρε φίλε. Φοράς ένα κολιέ, για το οποίο και με ρωτάνε και απαντάω για το κολιέ. Γιατί Μάριε, μου λες ότι το δημιουργώ εγώ; Εγώ φοράω το κολιέ; Εσύ φοράς το κολιέ και για να το φοράς, εσύ το δημιουργείς! Όπως δημιούργησες και σκάνδαλο, όπως δημιούργησες και όλη αυτή την κατάσταση, όπως και μου προκάλεσες αυτή τη στεναχώρια», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

«Γίνονται όλα αυτά, σε καταλαβαίνω, εν μέρει σου δίνω χρόνο και ελαφρυντικά και σε βλέπω να φοράς το κολιέ. Ξέρω πράγματα για σένα, μαθαίνω πράγματα για σένα, έρχομαι και στα λέω για να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται έξω χωρίς να έχω κανέναν λόγο να κάθομαι και να σε προστατεύω. Από τη στιγμή που εσύ ο ίδιος θες να το κόψεις, να μην ασχολούνται μαζί σου, να μην τοποθετούνται, να μην λένε και το σεβόμαστε όλοι και εγώ… φοράς ακόμα την αλυσίδα; Γίνεται που γίνεται όλο αυτό, μου το φορτώνει εμένα και εγώ "ευθύνομαι" για το σκάνδαλο που έχει κάνει! Εγώ ευθύνομαι; Γυρίζει ο Μάριος και μου λέει, πραγματικά τα λέω και γελάω, "έχω έρθει εδώ μέσα για έναν σκοπό, τον οποίο δεν θέλω να τον χαλάσει κανένας και εμείς οι δυο ζευγάρι θα γίνουμε, όταν θα βγούμε από το παιχνίδι". Συγγνώμη, Μάριε μου, τι θέλεις να πεις; Τι εννοεί ο ποιητής; Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό», συμπλήρωσε ενοχλημένη η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο:

Στη συνέχεια, εξήγησε πως η ίδια δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να είναι και πάλι μαζί. «Με ρώτησες άμα θέλω να ξαναγίνω ζευγάρι μαζί σου; Το ξέρω ότι έχεις έναν σκοπό και θες να πας στον τελικό, το καταλαβαίνω, αλλά θα μου πεις, παρτάκια, ότι ζευγάρι θα γίνουμε όταν θα βγούμε έξω από το παιχνίδι; Παρακαλώ; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε; Ποιος είστε εσείς που έχετε την εντύπωση ότι θα βγω εγώ από το παιχνίδι και θα κάθομαι να περιμένω τον Μάριο Πρίαμο τον Δον Ζουάν για να γίνω ζευγάρι μαζί του;», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι απόλυτα σίγουρος ο Μάριος Πρίαμος για αυτό το πράγμα! Όχι, Μάριε Πρίαμε μου, δεν θα γίνουμε ποτέ ζευγάρι! Είσαι ο Δον Ζουάν του Survivor 2023! Ποιος; Ο Μάριος Πρίαμος! Εντάξει, γελάω», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στις κοπέλες, με τις οποίες λέγεται ότι ο Μάριος Πρίαμος έχει συνδεθεί ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο. «Έχουν ακουστεί διάφορα τελοσπάντων, ότι... αυτό με κάποιες κοπέλες και, και, και για το οποίο τώρα, επειδή με φόρτωσε εμένα ο Μάριος με όλα τα περιστατικά που έχει κάνει μέχρι σήμερα και τη στάση του απέναντι μου, τον ρωτάω: "Εγώ ξέρω και για αυτό, ισχύει;" και εν μέρει μου το παραδέχθηκε ότι ισχύει και μου λέει: "Καλά θα βγουν στη φόρα όλα τα τέτοια μου από τα 16 μου;". Δεν έχει να κάνει όμως, με τα 16 σου, αλλά με κάποια κορίτσια που ήταν στο Survivor, τα οποία και τα έχω μάθει από όλους αυτούς το καλοπροαίρετους, όταν είχε γίνει το περιστατικό. Θέλω να βάλω μια τελεία, αλλά δεν μπαίνει η τελεία τελικά! Θέλει να βάλει μια τελεία αλλά το κρατάει εκεί, το μπριζώνει και με αδειάζει κιόλας», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS