LIFESTYLE

Περνά από δοκιμαστικό για τηλεοπτική εκπομπή ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη - Δείτε βίντεο

Lifenews

«Εμείς μάθαμε για ένα πολύ όμορφο αγόρι, το οποίο τον τελευταίο καιρό συζητιέται για τη σχέση του με ένα όμορφο κορίτσι»

Tα δοκιμαστικά συνεχίζονται για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 στην Ελλάδα με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα.

Η εκπομπή «Γεια σου» αποκάλυψε μάλιστα, τους πρώτους συνεργάτες που έχουν συμφωνήσει για την εκπομπή, αλλά και το πρόσωπο-έκπληξη που θα περάσει από δοκιμαστικό τις επόμενες ημέρες.

Όπως έγινε γνωστό αρχικά, τα πρόσωπα που έχουν «κλειδώσει» είναι ο Αντώνης Βλοντάκης, αλλά και ο Γιώργος Λάγιος.

«Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται. Μάλλον έχουν "κλειδώσει" ο Αντώνης Βλοντάκης κι ο Γιώργος Λάγιος, αλλά θέλουν κι ένα ακόμα αγόρι», αναφέρει το ρεπορτάζ.

 Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος εξηγεί πως πρόκειται για έναν άντρα που έχει συζητηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, καθώς είναι σε σχέση με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη.

«Εμείς μάθαμε για ένα πολύ όμορφο αγόρι, το οποίο τον τελευταίο καιρό συζητιέται για τη σχέση του με ένα όμορφο κορίτσι. Θα κάνει δοκιμαστικό μέσα στην εβδομάδα. Ασχολείται με τη γυμναστική και είναι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης. Ο σύντροφος της Μελίνας Νικολαΐδη. Είναι personal trainer, ίσως βρεθεί στην εκπομπή του ANT1, προκειμένου να αναλάβει την ενότητα fitness», λέγεται στο ρεπορτάζ.

 Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS