LIFESTYLE

Γαρμπή σε Κοκλώνη - «Είναι σίγουρο πλέον ότι έχεις μάτι»

Lifenews

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Η Καίτη Γαρμπή έκανε τη δική της ανάρτηση στα social media σχετικά με τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Νίκος Κοκλώνης ερευνάται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η κριτής του J2US, τηλεοπτικού σόου το οποίο παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram μέσω story και τοποθετήθηκε με χιουμοριστική διάθεση.

«Είναι σίγουρο πλέον Νίκο Κοκλώνη πώς έχεις μάτι» έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια, κάνοντας μία αναφορά σε ένα τραγούδι του παρουσιαστή με τίτλο «Έχω μάτι», το οποίο τραγουδά ο ίδιος στο κλιπ της δημοσίευσής της.

Κατερίνα Καινούργιου: «Η αλήθεια θα λάμψει»

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε τη στήριξή της απέναντι στον φίλο της, ενώ απάντησε και στο ερώτημα, γιατί δεν έδωσε το «παρών» στην κοπή πίτας του Alpha, το οποίο πολύ συνέδεσαν με τις εξελίξεις για τον Νίκο Κοκλώνη.

«Επειδή διαβάζω διάφορα και στα σόσιαλ μίντια με τοξικότητα και χαιρεκακία, και επειδή διαβάζω και κάποια άρθρα που με στεναχωρούν. Ήταν η κοπή πίτας του Alpha και εγώ επέλεξα να μην παρευρεθώ ενώ κα ο Νίκος και όλοι μου είπαν να πάω» είπε αρχικά.

«Όταν νιώθω πώς ένας φίλος μου βάλλεται, εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν φίλο μου πραγματικό που αγαπάω, και γνωρίζω τη ψυχή του, και το πόσο κόσμο έχει ευεργετήσει, σε μία στιγμή που εγώ νιώθω περίεργα, να είμαι δίπλα στον φίλο μου. Εγώ το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό, πάνω από όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα         

READ MORE

LATEST NEWS