HOLLYWOOD NEWS

Γιατί ο Στίβεν Σπίλμπεργκ δεν μίλαγε 20 χρόνια στον Τομ Κρουζ

Lifenews

Η συμπεριφορά του Τομ Κρουζ που απομάκρυνε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ

Χρειάστηκε να περάσουν 20 χρόνια για να τα ξαναβρούν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Τομ Κρουζ. Αφορμή στάθηκε πρόσφατο γεύμα για τα Όσκαρ, με τη διαμάχη τους, όπως όλα δείχνουν, να αποτελεί πια παρελθόν.

«Έσωσες τον κ@@@ του Χόλιγουντ και ίσως έσωσες και τη διανομή στους κινηματογράφους» ήταν τα λόγια του διάσημου σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ. Απευθυνόταν στον Τομ Κρουζ και την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η ταινία «Top Gun: Maverick». Έβαλε έτσι με τον πιο σαφή τρόπο τέλος στη διαμάχη τους.

Μόνο αυτή η ταινία του Τομ Κρουζ απέφερε σχεδόν 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office. Και μάλιστα πιστώθηκε πως αναζωογόνησε το ενδιαφέρον του κοινού για το σινεμά μετά τα lockdown λόγω Covid.

Η σχέση του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Τομ Κρουζ είχε διαλυθεί μετά τη συνεργασία τους για τον «Πόλεμο των Κόσμων» το 2005. Μια διαμάχη που κράτησε σχεδόν δύο δεκαετίες. Ο διάσημος σκηνοθέτης είχε εξοργιστεί με τη συμπεριφορά του λαμπερού ηθοποιού.

Τα λάθη του Τομ Κρουζ

Ήταν το περιβόητο άλμα του ηθοποιού στον καναπέ της Όπρα ενώ καυχιόταν για το ειδύλλιό του με την Κέιτι Χολμς που τον είχε κάνει έξαλλο. Θεωρούσε πως τα καμώματά του κόστισαν στον «Πόλεμο των Κόσμων» 30 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Ένα ακόμα περιστατικό που είχε εκνευρίσει τον Στίβεν Σπίλμπεργκ ήταν οι απαξιωτικές δηλώσεις του Τομ Κρουζ για την Μπρουκ Σιλντς επειδή έπαιρνε αντικαταθλιπτικά. Τι και αν ο «Πόλεμος των Άστρων» ήταν μια τεράστια εισπρακτική επιτυχία άνω των 600 εκατομμυρίων δολαρίων;

Ήταν αυτή η συμπεριφορά του Τομ Κρουζ που απομάκρυνε τον Στίβεν Σπίλμπεργκ. Χρειάστηκε να περάσουν δύο σχεδόν δεκαετίες για να τα ξαναβρούν. Φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν, με την κάμερα να τους απαθανατίζει ξανά μαζί.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ θεωρούσε πως η εκδήλωση του ηθοποιού για τον έρωτά του στην Όπρα είχε επισκιάσει την ταινία τους. Μια κίνηση που παρά το γεγονός πως Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς δεν βρίσκονται πια μαζί έχει μείνει στην ιστορία.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως Τομ Κρουζ και Κέιτι Χολμς χώρισαν το 2012, μετά από έξι χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει τη μικρή Suri. Οι περισσότεροι αποδίδουν τον χωρισμό τους στην εμμονή του διάσημου ηθοποιού με τη Σαηεντολογία, με την Κέιτι να κερδίζει την κηδεμονία της κόρης τους.

«Είμαι ερωτευμένος» θα δήλωνε τότε στην Όπρα και το έδειχνε με κάθε τρόπο. Ακόμα και η διάσημη παρουσιάστρια είχε μείνει εμβρόντητη, με τον Τομ Κρουζ να μη φαίνεται διατεθειμένος να περάσει στην προώθηση της ταινίας. Δήλωνε απλά με κάθε τρόπο, κάθε του κίνηση τον έρωτά του για την Κέιτι Χολμς.

Η σχέση του Στίβεν Σπίλμπεργκ με τον Τομ Κρουζ άρχισε να περνά κρίση, με την επίθεση του ηθοποιού στην Μπρουκ Σιλντς να θέτει το τέλος για σχεδόν μια εικοσαετία. Την είχε χαρακτηρίσει ανεύθυνη επειδή έπαιρνε αντικαταθλιπτικά για να αντιμετωπίσει την επιλόχειο κατάθλιψη.

Πηγή: In.gr

READ MORE

LATEST NEWS