LIFESTYLE

Η αναφορά στην αρχή της εκπομπής της Χρηστίδου για τον Μικρούτσικο - Τα νεότερα για την υγεία του

Lifenews

Χαμογέλα και πάλι: Λίγα λεπτά μετά την έναρξη της σημερινής εκπομπής της, η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της ήθελα να να αναφερθούν στα νεότερα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική με πολύ σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η είδηση της εισαγωγής του στο νοσοκομείο έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης στον τηλεοπτικό κόσμο, μιας και πρόκειται για έναν από τους πιο διάσημους παρουσιαστές, που έχει διαγράψει μοναδική πορεία στον χώρο της τηλεόρασης, αλλά και των media.

Το πρωί του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου, στην εκπομπη "Χαμογέλα και πάλι" η Σίσσυ Χρηστίδου, μόλις βγήκαν στον αέρα, θέλησε να μιλήσει για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την κατάσταση της υγείας του, μιας και βρίσκεται ακόμα στην εντατική, χωρίς να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια μεταβολή στην κατάστασή του, είτε προς το θετικό είτε προς το αρνητικό. Δυστυχώς η κατάσταση του παρουσιαστή παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2522023-100640-pm.bmp.jpg
Η Σίσσυ Χρηστίδου είπε χαρακτηριστικά: «Να του στείλουμε ένα μεγάλο φιλί, τις προσευχές μας και την αγάπη μας. Όπως ξέρετε, ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Δεν ξέρουμε ακόμα αν έχει μεταφερθεί. Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη και τη θετική ενέργεια. Όλα θα πάνε καλά, είμαστε σίγουροι. Είναι πάρα πολύ δυνατός και αισιόδοξος. Ελπίζουμε ότι θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα είναι κοντά μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS