LIFESTYLE

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση της Acun Medya - «Η επιλογή είναι δική μας...»

Lifenews

Survivor all star: H Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι "άστραψε και βρόντηξε" ενώ παράλληλα πριν από λίγες ώρες έστειλες εξώδικο στην Acun Media.

Ωστόσο, η απάντηση από την εταιρία παραγωγής του Acun Ilizali δεν άργησε να έρθει και η πρώην παίκτρια των Διασήμων, απογοητεύτηκε ακόμα περισσότερο και είναι έτοιμη να φτάσει την υπόθεση στα άκρα.

Μεταξύ άλλων, στο εξώδικό της για το Survivor All Star, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανέφερε:

«Ουδέποτε μέχρι και σήμερα ανέλαβα το πρωτότυπο υπογεγραμμένο σε κάθε σελίδα έγγραφο της μεταξύ μας ισχύουσας συμφωνίας. Εξαιτίας του πραγματικού αυτού γεγονότος, δηλαδή της μη περιέλευσης εις χείρας μου του μεταξύ μας υπογεγραμμένου συμφωνητικού, αδυνατώ να προχωρήσω σε ενέργειες, για να προστατεύσω τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντά μου, τα οποία έχουν παραβιαστεί κατάφορα εκ μέρους σας και με έχουν άγει σε ιδιαιτέρως δυσμενή θέση, σε σημείο βλαπτικό πλέον και για την υγεία μου».

Μάλιστα, σε άλλο σημείο του εξώδικου, η Ασημίνα καταγγέλλει πως κρατήθηκε παρά τη θέλησή της έγκλειστη σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με έναν υπάλληλο της εταιρείας παραγωγής για δέκα ημέρες και τόνισε ότι της χορηγούνταν καθημερινά τρία ηρεμιστικά χάπια.

H Acun Media, μετά τα όλα όσα ακούστηκαν από την Ασημίνα Χατζηανδρέου, απάντησε χαρακτηριστικά:

«Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή. Ως ACUN MEDYA, όντας παραγωγός του SURVIVOR επιτυχημένα για παραπάνω από 15 χρόνια σε πολλές χώρες, με το μέγιστο επίπεδο επαγγελματισμού, δεν θα ανεχθούμε ποτέ οποιαδήποτε τέτοια συμπεριφορά που σκοπό έχει να ζημιώσει την σκληρή δουλειά και την φήμη μας.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη και το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε την πρώτη της ανάρτηση στα social media μετά την απάντηση στο εξώδικό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε δοκιμασία στη ζωή, μας κάνει χειρότερους ή καλύτερους. Κάθε πρόβλημα, έρχεται να μας διαλύσει ή να μας φτιάξει. Η επιλογή είναι δική μας, αν θα είμαστε θύματα ή νικητές».

Δείτε την ανάρτησή της:

 ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS