LIFESTYLE

Ζουγανέλη - Δημητρίου: Το χρονικό ενός (προαναγγελθέντος;) χωρισμού - Γνωρίστηκαν μια ημέρα... σημαδιακή - Φωτογραφίες

Lifenews

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο... στις 9 Ιουνίου 2020.

Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, που ήταν και η κουμπάρα του ζευγαριού στο γάμο του, με την οποία είναι φίλοι χρόνια.

Η τραγουδοποιός είχε επικοινωνήσει μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγαζί που είχε στο Χαλάνδρι. Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Οι δύο τους κεραυνοβολήθηκαν και μετά από μόλις τέσσερις μήνες αποφάσισαν να ενώσουν για πάντα τις ζωές τους.

Στις 12 Οκτωβρίου του 2020, δηλαδή μόλις λίγους μήνες μετά τη γνωριμία τους η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου ένωναν για πάντα τις ζωές τους παρουσία καλών φίλων και συγγενών σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις Σπέτσες και όχι στη Μύκονο όπως θα περίμενε κανείς μιας και πρόκειται για την ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Εκτός από τη Σάννυ Μπαλτζή, κουμπάρος τους ήταν και ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, επιστήθιος φίλος του γαμπρού.

Το ζευγάρι δεν έκανε δηλώσεις εκείνη τη μέρα. Ο πατέρας της νύφης, ο λατρεμένος Γιάννης Ζουγανέλης δεν έκρυψε τη χαρά του για την αποκατάσταση της κόρης του και δηλώνει πανέτοιμος να γίνει παππούς. Το ίδιο και η μητέρα της νύφης Ισιδώρα Σιδέρη η οποία έλαμπε από ευτυχία Καθώς μοιραζόταν την απίστευτη χαρά της κόρης της.

Το ζευγάρι είδε πολλές φορές κοινές φωτογραφίες του να δημοσιεύονται, είτε από ρομαντικές βόλτες δίπλα στη θάλασσα είτε από όμορφες αποδράσεις, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι ερωτευμένοι.

Τι άλλαξε όμως μεταξύ τους Και ήρθε το τέλος για το γάμο τους;

Τι δήλωναν μετά τον γάμο τους

«Δεν είμαι ιδιαίτε­ρα εκδηλωτικός άνθρωπος, έχω μια δυσκολία στο να εκφράσω τη χαρά μου και συχνά οι κοντι­νοί μου άνθρωποι έχουν αυτό το παράπονο, ότι όταν είμαι χαρού­μενη δεν το δείχνω έντονα. Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε τον εαυτό μου τόσο χαρούμενο όσο εκείνη την ημέρα, τόσο πηγαία χαρού­μενο και με τόση ευκολία να το εκφράσω. Λόγω των συνθηκών ήταν εκεί όσοι έπρεπε, οι απα­ραίτητοι, οι άνθρωποι καρδιάς, αυτοί με τους οποίους μοιράζο­μαι ούτως ή άλλως την καθημε­ρινότητά μου. Αν δεν υπήρχαν τα μέτρα και έπρεπε να γίνει ένας πολύ ανοιχτός γάμος, μπορεί και να ήμουν πιο κομπλαρισμένη» δήλωνε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λίγο καιρό αφότου είχε παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Για τον γάμο του με την Ελεονώρα, ο Σπύρος Δημητρίου σε τηλεοπτική του συνέντευξη είχε πει: «Η οικογένειά μου χάρηκε πάρα πολύ. Η μητέρα μου έχει κάνει κόμμα με τη σύζυγο…. Μακάρι να ίσχυαν αυτά που λένε για εγκυμοσύνη».

Οι πρώτες φήμες χωρισμού

Ήταν Σεπτέμβριος του 2022 όταν ξεκίνησαν να ακούγονται οι πρώτες φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει ήδη χωρίσει.

«Η Ελεoνώρα κάνει όλο το καλοκαίρι περιοδεία με προσωπικές εμφανίσεις και παράλληλα τραγουδά στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου. Το πρόγραμμα της είναι πραγματικά δύσκολο αυτή την περίοδο μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, δήλωνε τότε στην Real Life πηγή από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας. Όσο για την φημολογούμενη τροχιά διαζυγίου, οι ίδιοι άνθρωποι τόνιζαν: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και η Ελεονώρα δεν θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάποια δήλωση. Δεν υπάρχει λόγος. Οι φήμες ανήκουν στη σφαίρα φαντασίας. Επειδή δεν κυκλοφόρησε κοινή τους φωτογραφία σημαίνει ότι χώρισαν;».

Λίγες μέρες μετά, το ζευγάρι φρόντισε να διαψεύσει αυτές τις φήμες κάνοντας κοινή εμφάνιση, βάλλοντας προσωρινά φρένο σε ότι γραφόταν λεγόταν για εκείνους. Ο γνωστός δικηγόρος είχε βρεθεί στα παρασκήνια της συναυλίας που έδωσε η τραγουδίστρια στο Κατράκειο και όλα επέστρεψαν ξανά στις φυσιολογικές ισορροπίες.

Όχι όμως για πολύ. Η κοινή τους εμφάνιση στο Κατράκειο εκείνο το βράδυ ήταν και η τελευταία που έμελλε να τους δούμε μαζί. Το ζευγάρι έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου για γάμο που κράτησε μόλις 2,5 χρόνια.

ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS