PEOPLE

Εurovision 2023: Με αποκλεισμό κινδυνεύει η ελληνική συμμετοχή – Τι συνέβη; (Βίντεο)

Lifenews

Μάθε όλο το ρεπορτάζ

Χαμό έχει προκαλέσει η επιλογή της ΕΡΤ, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision o Victor Vernicos, ύστερα από ανοικτό διαγωνισμό που έκανε.

Λίγες βδομάδες μετά την ανακοίνωση του εκπροσώπου στον διαγωνισμό, η Ελλάδα κινδυνεύει να αποκλειστεί από την Eurovision 2023 ύστερα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Μελίσσα Μαντζούκη κατά της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εάν μέχρι τις 8 Μαρτίου δεν έχει λυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει μετά την απόφαση της Μελίσσας Μαντζούκη θα κινηθεί νομικά κατά της ΕΡΤ, η ελληνική συμμετοχή είναι στον αέρα.

Στην αγωγή που κατέθεσε η νεαρή τραγουδίστρια, ζητά να αναγνωρισθεί η νίκη της στη διαδικασία επιλογή της ΕΡΤ. Επιπρόσθετα ζητά επικουρικά και εφόσον έχει παρέλθει το χρονικό διάστημα για την ανάδειξή της ως νικήτριας, να της καταβληθεί για ζημία το ποσό των 10.000 ευρώ και το ποσό των 150.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» μίλησε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας, Χρήστος Ζωτιάδης, ο οποίος τόνισε την ηθική πλευρά του ζητήματος και σημείωσε πως υπάρχει χρόνος έτσι ώστε η υπόθεση να εκδικαστεί και η Ελλάδα να μην μείνει χωρίς εκπροσώπηση στον διαγωνισμό της Eurovision.

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS