LIFESTYLE

Γιώργος Μαζωνάκης: Πέρασε τον Άγιο Βαλεντίνο στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού (Βίντεο)

Lifenews

Έγινε γνωστό σήμερα!

Στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού έκανε συναυλία ο Γιώργος Μαζωνάκης, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου, όπως έγινε γνωστό σήμερα.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής στο βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται να επισκέπτεται τα κελιά των γυναικών που κρατούνται στον Κορυδαλλό, συνομίλησε μαζί τους, ενώ είχε την ευκαιρία να βρεθεί και στη βιβλιοθήκη του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το σχετικό βίντεο, γράφοντας στη λεζάντα: «Πίστη - Ελπίδα - Αγάπη. Σας ευχαριστώ... Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, 14 Φεβρουαρίου 2023».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ερμήνευσε για τις κρατούμενες τις μεγάλες του επιτυχίες, με εκείνες να τον αποθέωσαν για την εμφάνιση του.

Μάλιστα, κάποιες από τις γυναίκες της φυλακής είχαν προετοιμαστεί για την άφιξή του, έχοντας ετοιμάσει χειροτεχνίες αλλά και πανό με αφιερώσεις προς τον τραγουδιστή.

Βίντεο:

Στη συναυλία παραβρέθηκαν κρατούμενες, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, στελέχη της διοίκησης των φυλακών, εισαγγελείς και αρμόδιοι φορείς.

Σχετική ανάρτηση έκανε και ο Σύλλογος Συμπαράστασης Κρατουμένων «Ο Ονήσιμος», ευχαριστώντας τον καλλιτέχνη, ενώ έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησης: «Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ο Σύλλογος Συμπαραστάσεως Κρατουμένων «Ο Ονήσιμος» προσεκλήθη στην συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη, που πραγματοποιήθηκε στο Γυναικείο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον η διευθύντρια του καταστήματος Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, με σκοπό να δώσει χαρά στις κρατούμενες!
Ο Σύλλογός μας, από την πλευρά του, φρόντισε να υπάρχουν άφθονα σουβλάκια και μπύρες (χωρίς αλκοόλ☺️)!

Δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει την σοβαρότητα και το ενδιαφέρον με το οποίο ο καλλιτέχνης αντιμετώπισε την πρόσκληση που του έγινε. Μάλιστα στο τέλος ευχήθηκε στις κρατούμενες ελευθερία και πίστη στον Θεό.

Το ίδιο ευχόμαστε κι εμείς! 🙏».

READ MORE

LATEST NEWS