LIFESTYLE

Μάριος Πρίαμος: «Θέλω να παρακαλέσω την Καρολίνα να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας αυτή τη στιγμή»

Lifenews

«Με πιέζει…»

Το έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν για ακόμη μια φορά οι Διάσημοι, που είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μετά τη νίκη των Κόκκινων ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τον Μάριο Πρίαμο πως έχει μήνυμα από την Καρολίνα Καλύβα, με τον ίδιο να φάνηκε πως δεν του πολυάρεσε!

Ο παρουσιαστής ανέφερε: «Θέλω να συμπληρώσω κάτι και να απευθυνθώ προσωπικά προς τον Μάριο. Μάριε, επειδή αρκετός κόσμος έχει στείλει μηνύματα από την Ελλάδα, είμαι υποχρεωμένος να σου πω κι αυτό είναι αυστηρά προσωπικό σου θέμα, ότι έχει σταλεί ένα μήνυμα από την Καρολίνα.

Αυτό είναι στην διακριτική σου ευχέρεια, αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι. Θα σου δώσουμε χρόνο να το σκεφτείς κι όταν φτάσουμε στον χώρο επικοινωνίας, ανακοινώνεις την απόφασή σου και πράττεις αναλόγως».

Η Ελευθερία Ελευθερίου ακούγοντάς το έδειξε τη δυσαρέσκειά της ωστόσο είπε πως ο Μάριος πρέπει να το ακούσει.

Από την άλλη ο Μάριος ναι μεν το αποδέχτηκε αλλά στην κάμερα είπε πως: «Θα τα ακούσω και την ευχαριστώ όμως θέλω να παρακαλέσω την Καρολίνα να αφήσουμε στην άκρη τα προσωπικά μας αυτή την στιγμή γιατί με πιέζει ψυχολογικά όλο αυτό».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS