LIFESTYLE

Μαριλένη Σταύρου: Εσπευσμένα στο χειρουργείο σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο (Φώτος)

Lifenews

Τι συνέβη;

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Λευκωσίας νοσηλεύεται από χθες Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου η Μαριλένη Σταύρου, όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός στην ανάρτηση της δημοσίευσε φωτογραφία από το κρεβάτι της κλινικής όπου νοσηλεύεται, γράφοντας στη λεζάντα: «Tα νοσοκομεία ναι, είναι λίγο φοητσιάρικα. Είναι κρύα. Η δίκη μου σκέψη πάντα όποτε τα επισκέπτομαι είναι στους ανθρώπους που περνούν μέρες ολόκληρες, βδομάδες μέσα σ αυτά.

Εγω είμαι περαστική. Μια στάση εκανα. Είναι αρκετή όμως για να εκτιμήσω αλλιώς πράγματα που είχα δεδομένα. Την ευεξία μου, την δύναμη μου, την ενέργεια μου.

Ευχαριστώ τον κάθε ένα σας ξεχωριστά για το χρόνο που αφιερώσατε να μου στείλετε ευχές ανάρρωσης και την θετική σας σκέψη. Είμαι μια χαρά! Σας ευχαριστώ και πάλι!», ενώ στο πλευρό της είδαμε τη μητέρα της, Αναστασία Συμεού φανερά κουρασμένη να κάθεται σε μια πολυθρόνα.

Το LifeNewscy επικοινώνησε με την ηθοποιό, όπου μας ενημέρωσε πως είχε πολύποδα στη χολή και έπρεπε να αφαιρεθεί. Όπως μας ενημέρωσε η βιοψία θα βγει σε 10 ημέρες, όλα πήγαν καλά και πλέον αναρρώνει! 

 

READ MORE

LATEST NEWS