LIFESTYLE

Ειρήνη Κωνσταντίνου: Συγκινημένη μίλησε για το διαζύγιο της – «Ο χωρισμός είναι ένας μεγάλος θάνατος»

Lifenews

Δες όσα εξομολογήθηκε

Στην κάμερα της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» και στον δημοσιογράφο Τάσο Θεοδώρου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη η Ειρήνη Κωνσταντίνου.

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα βήματα της στον χώρο της υποκριτικής, τον γάμο και το διαζύγιο της, αλλά και για την έφηβη κόρη της.

Η ίδια μίλησε για πρώτη φορά για τη γνωριμία με τον πρώην σύζυγο της, ενώ εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που πέρασε μετά το διαζύγιο τους.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Με τον πρώην σύζυγο μου ήμασταν μαζί 15 χρόνια. Με τον Γιώργο γνωριστήκαμε όταν έπαιζα στους «Τάκκους». Γνωριστήκαμε σε ένα club, ήταν ένας μεγάλος έρωτας… Ένιωσα πως με αυτό τον άνθρωπο θα γίνει κάτι. Μου κέρασε ένα ποτό και με κάλεσε να πάω κοντά του. Μου είπε πως ήμουν η αγαπημένη του ηθοποιός… εκεί ξεκίνησαν όλα, ήμουν στο πικ της καριέρας μου.

Με τον Γιώργο τα κάναμε όλα πολύ γρήγορα, ήταν μεγάλος έρωτας. Τα κάναμε όλα πολύ γρήγορα. Δεν γινόταν να μην μείνουμε μαζί, ήταν μονόδρομος…

Πάντα σε ένα γάμο, σε μια σχέση υπάρχουν τα προβλήματα και πολλές φορές λύνονται. Το πρόβλημα είναι όταν φύγει η ερωτική αγάπη. Η αγάπη πάντα υπάρχει, σε εμάς δεν έφυγε γιατί βρήκαμε κάποιον άλλο… βιώσαμε αυτή τη φθορά. Έφτασε αυτή η ώρα που δεν μπορούσαμε να τα βρούμε.

Είχα και εγώ πολλά λάθη στον γάμο μας. Ήταν κοινή απόφαση ο χωρισμός μας. Έχουμε χωρίσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Είναι δύσκολο πολύ.. Η επόμενη μέρα με βρήκε δουλεύοντας, αυτό είναι και το δύσκολο. Χώρισα κι έπρεπε να πάω στο γύρισμα, σα να μην τρέχει κάτι.. Το δύσκολο ήταν ότι η κόρη μου ήταν μικρή, οπότε δεν μπορούσα να ξεσπάσω, να κλάψω... Πολλές φορές στα γυρίσματα σταματούσα τις σκηνές, επειδή με έπιανε ξαφνικά το κλάμα.

Είναι πολύ δύσκολος ο χωρισμός. Ο χωρισμός είναι ένας μεγάλος θάνατος. Ξαφνικά καλείσαι να μάθεις σε έναν άλλο τρόπο ζωής. Όταν χώρισα ήμουν σε μεγάλη ηλικία. Μετά το διαζύγιο, δεν ερωτεύτηκα ξανά».

Δες το απόσπασμα στο 03:30

 

READ MORE

LATEST NEWS