LIFESTYLE

Άντρεα Κυριάκου: «Έφυγε» από τη ζωή η αγαπημένη της σκυλίτσα (Βίντεο)

Lifenews

Συγκινεί το αντίο της

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η Άντρεα Κυριάκου, κάνοντας γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της σκυλίτσα.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός αποκάλυψε πως η σκυλίτσα της Νάνα, που είχε η οικογένεια για 18 χρόνια, έφυγε από τη ζωή.

Στην ανάρτηση της δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας στη λεζάντα: «Στο καλό μάτια μου όμορφα», ενώ αργότερα πόσταρε και ένα βίντεο.

Βίντεο:

Η αδερφή της Άντρεας, Μαλβίνα προχώρησε επίσης σε μια συγκινητική ανάρτηση δημοσιεύοντας ένα βίντεο με συγκινητικές στιγμές με τη σκυλίτσα τους, συνοδεύοντας το με ένα κείμενο.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Ο μεγαλύτερος μου φόβος «πήρε σάρκα και οστά» και είναι τώρα η σκληρή μου πραγματικότητα. 27 εγώ, 18 μαζί. Δεν γνωρίζω ζωή πριν από εσένα. Δεν έχω ανάμνηση που να μην είσαι μέσα. Ξημέρωμα που να μην ανοίξω τα μάτια μου και να μην είσαι στην αγκαλιά μου. Δεν θέλω να κοιμηθώ σήμερα, δεν έχω μάθει να κοιμάμαι χωρίς εσένα. Και πως υποτίθεται ότι πρέπει τώρα εγώ να μάθω να το κάνω αυτό; Δεν ξέρω πως είναι να ξημερώνει και να μην είσαι το πρώτο πράγμα που θα αντικρίσω με το που ανοίξω τα μάτια μου και ούτε θέλω να μάθω. Γιορτές, γενέθλια, καθημερινότητα.

Δεν γνωρίζω την ζωή χωρίς εσένα. Στις επιτυχίες, στις αποτυχίες, στις χαρές, στις λύπες, στις απογοητεύσεις, ήμασταν πάντα μια αγκαλιά μαζί. Η αγάπη μου, το μωρό μου, η ζωή μου ολόκληρη. Πόσο τυχερή είμαι που με έκανες να νιώσω τόσα πολλά και ξεχωριστά συναισθήματα, που ήσουν και ήμουν για σένα τόσοι πολλοί ρόλοι μαζί. Πόσο τυχερή είμαι που επέλεξες εμένα να δώσεις όλους αυτούς τους ρόλους… η σκυλομαμά, φίλη & αδελφή. Αγάπη, ανιδιοτέλεια, συντροφιά, αφοσίωση και τόσα άλλα ακόμα. Δεν περιγράφεται ο πόνος της απώλειας σου, νιώθω σαν να μου ξερίζωσαν κάθε τι ζωντανό από μέσα μου. Σαν να γεννήθηκα ξανά σήμερα, μόνο που σήμερα λείπει η ζωή από την ζωή μου. Εσύ Νάνα μου! 💔

ΥΓ: Αν είναι αλήθεια και υπάρχει παράδεισος.. Εύχομαι να σε συναντήσω ξανά και η υποδοχή μου να είναι σαν όλα τα βιντεάκια που βλέπω στο τικ τοκ. Εσύ να τρέχεις προς το μέρος μου με λαχτάρα! ..Κι αν με ακούς με κάποιο τρόπο, σε παρακαλώ, σε κάθε επόμενο σκυλάκι που θα μπαίνει στο σπίτι μας θα εύχομαι ότι θα είσαι εσύ ή τουλάχιστον να έχει κάτι από εσένα! Καλό ταξίδι στο φως ψυχή μου πανέμορφη.. μέχρι την αντάμωση μας.. Come visit me in my dreams🖤 Σ’αγαπώ με κάθε κτύπο μου.. 18 χρόνια ανιδιοτελής αγάπης!».

Βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS