LIFESTYLE

Andrew Lambrou: Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2023 τραγούδησε Σφακιανάκη και αποθεώθηκε

Lifenews

Αποκλειστικό βίντεο

Στο καρναβαλίστικο πάρτι του OGAE Κύπρου έδωσε τον παρών του το βράδυ του Σαββάτου, 18 Φεβρουαρίου ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2023, Andrew Lambrou.

Ο ίδιος απόλαυσε το show που ετοίμασαν τα μέλη του OGAE, ενώ οι παρουσιαστές της βραδιάς, Ανδρέας Ζαμπάς και Κωνσταντίνος Ιάσωνος ανέβασαν τον 24χρονο τραγουδιστή στη σκηνή, με τους παρευρισκόμενους να τον υποδέχτηκαν θερμά.

Μεταξύ άλλων ο ίδιος αποκάλυψε πως κατάγεται από την Πέγεια και τον Κάθηκα, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ενώ αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού, που είναι «Break A Broken Heart».

Ο ίδιος σχολίασε πως το τραγούδι της Κύπρου είναι επικό και θα δούμε κάτι πολύ όμορφο στη σκηνή της Eurovision τον Μάιο στο Liverpool.

Τέλος, ρωτήθηκε αν γνωρίζει ελληνικά τραγούδια, με τον ίδιος να πήρε το μικρόφωνο και να τραγούδησε το ρεφρέν από το γνωστό τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη, «Σώμα μου», με το κοινό να τον αποθέωσε!

Το τραγούδι της Κύπρου για την Eurovision 2022, θα κυκλοφορήσει επίσημα την Πέμπτη 2 Μαρτίου, με την πρώτη προβολή του βίντεοκλίπ να γίνεται στην εκπομπή, "Όλα στον αέρα" του ΡΙΚ.

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS