PEOPLE

Σάκης Τανιμανίδης: Απαντά για τα νούμερα του Dragon’s Den και το πρωινό με τη Χριστίνα Μπόμπα

Έλενα Τσιακούπη

"Δεν μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω το Survivor All Star και δεν υπήρχε και λόγος" δηλώνει ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας μίλησε για το Dragon’s Den, τα νούμερα τηλεθέασης και την ενδεχόμενη τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Χριστίνα Μπόμπα, ενώ απαντά και για το Survivor All Star.

«Το Dragon’s Den ήθελα να το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Επειδή σπούδασα business στη Βοστώνη, το είχα δει τότε και μου πέρασε η σκέψη από το μυαλό: τι ωραία που θα ήταν να έπαιζε αυτό το project στην ελληνική τηλεόραση» δηλώνει ο Σάκης Τανιμανίδης για το νέο πρόγραμμα του ANT1.

«Εμένα μου αρέσει να ονειρεύομαι και να προσπαθώ να φτάσω τα όνειρά μου. Από ‘κει και πέρα το ότι το Dragon’s Den είναι κάτι διαφορετικό. Εννοείται ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, όλοι τα βλέπουν. Αντικατοπτρίζουν την απόδοση του project» απαντά ο παρουσιαστής.

Πώς θα έβλεπε μία πιθανή τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα, και πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει;

«Θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά με τη Χριστίνα. Δεν είναι του στυλ μας το πρωινό. Όμως, ποτέ μη λες ποτέ. Αν σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια, θα αγχωθώ. Όσα περισσότερα πράγματα κάνει κάποιος στη ζωή του, λογικό είναι να έχει και κάποια αρνητικά σχόλια. Όσο υπάρχουν, σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά» αναφέρει ο Σάκης Τανιμανίδης.


Τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης απαντά και στο εάν υπήρξε κάποια κρούση για τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, διευκρινίζοντας ότι: «Δεν μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω το Survivor All Star και δεν υπήρχε και λόγος. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος και τώρα υπάρχει ένας καταπληκτικός παρουσιαστής, ο φίλος μου ο Γιώργος».

Πηγή:zappit.gr

READ MORE

LATEST NEWS