PEOPLE

Ελένη Γερασιμίδου: "Με δείχνει και γελάει, της λέω... για να ξαναγελάσεις μαζί μου μπροστά στο παιδί θα πληρώσεις πολλά λεφτά"

Έλενα Τσιακούπη

"Μου κακοφάνηκε, γιατί ήταν το παιδί. Δεν είμαι κανένα νούμερο για να γελάει μαζί μου" δηλώνει η Ελένη Γερασιμίδου.

Την Ελένη Γερασιμίδου υποδέχθηκαν στο πλατώ του DOT η Νάντια Κοντογεώργη και ο Μίνως Θεοχάρης. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στον χώρο του Θεάτρου, την προκατάληψη που βιώνει η κόρη της αλλά και τα περιστατικά που της έχουν τύχει με τους θεατές.

«Εγώ χρωστάω πολλά ακόμη στο Θέατρο. Το Θέατρο δεν μου χρωστάω. Αν αρχίσουν να με καλούν σε εκδηλώσεις τιμής, θα νομίζω ότι κοντεύω να πεθάνω και δεν το ξέρω» δηλώνει με χιούμορ η Ελένη Γερασιμίδου.

Πώς απαντά στα σχόλια που δέχεται η κόρη της, που ακολουθεί το ίδιο επάγγελμα με τους γονείς της;

«Πιστεύω ότι η κόρη μου δεν θα κάνει λάθη. Είναι πολύ πιο αυστηρή με τον εαυτό της. Υπάρχει μία προκατάληψη, ότι ακολούθησε τον δρόμο των γονιών της. Τον δικό της δρόμο ακολούθησε και δεν μπορεί να το αποφύγει και εύκολα», τονίζει η ηθοποιός.

Η Ελένη Γερασιμίδου αποκαλύπτει και τα περιστατικά με σχόλια θεατών που την έφεραν σε δύσκολη θέση.

«Επειδή μας έχουν μες στο σπίτι τους λόγω της τηλεόρασης, νομίζουν ότι μπορούν να μας πουν ό,τι θέλουν. Ήταν μία κυρία, με είδε άβαφη και μου κάνει: αχ βρε εσύ, στην τηλεόραση είσαι μία κούκλα, ενώ τώρα…» περιγράφει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Το χειρότερο ήταν όταν ήμουν με το παιδί μου μικρό και μία άλλη κυρία με το δικό της. Με δείχνει από το απέναντι πεζοδρόμιο και γελάει σαρκαστικά. Περνάω τον δρόμο και της λέω: εσύ για να ξαναγελάσεις μαζί μου μπροστά στο παιδί μου θα πληρώσεις πολλά λεφτά. Το πήρε κι έφυγε. Μου κακοφάνηκε, γιατί ήταν το παιδί μαζί. Δεν ήμουν κανένα νούμερο για να γελάει μαζί μου» αφηγείται κλείνοντας η Ελένη Γερασιμίδου.

Πηγή: zappit.gr

READ MORE

LATEST NEWS