HOLLYWOOD NEWS

Η Σαμάνθα Φοξ εξομολογείται: «Όταν πέθανε η σύντροφός μου ήμουν σε θλιβερή κατάσταση»

Lifenews

Η 56χρονη τραγουδίστρια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό της συζύγου της Λίντα Όλσεν

Η Σαμάνθα Φοξ εξομολογήθηκε ότι «δεν ήθελε να δείξει στον κόσμο» ότι βρισκόταν σε «θλιβερή κατάσταση» μετά τον θάνατο της συντρόφου της Μίρα Στράτον το 2015 από καρκίνο.

Η 56χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι πάλευε με το να «προσποιείται» ότι είναι ευτυχισμένη και για δύο χρόνια ήταν τόσο λυπημένη που «δεν μπορούσε να γράψει τραγούδια».

Έχοντας ερωτευτεί ξανά τη νέα της σύζυγο Λίντα Όσλεν, η Σαμ αποκάλυψε ότι τώρα είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια καθώς έχει έτοιμο άλμπουμ στα σκαριά.

Παρακολουθώντας τα ICON Awards (βραβεία για την υποστήριξη της φιλανθρωπικής οργάνωσης για τον καρκίνο του προστάτη) το βράδυ της Παρασκευής, μίλησε στη dailymail: «Όταν πέθανε η πρώην σύντροφός μου, ήμουν μαζί της για 16 χρόνια και αυτό είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Για δύο χρόνια, δεν μπορούσα να γράψω ούτε έναν στίχο. Απλά δεν μπορούσα να γράψω γιατί όλα όσα έγραφα ήταν πολύ λυπηρά και δεν ήθελα να δείξω στους ανθρώπους ότι ήμουν τόσο χάλια».

«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να κυκλοφορήσω οτιδήποτε εκείνη την εποχή και να βγω στη σκηνή και να προσποιηθώ ότι είμαι ευτυχισμένη. Ήμουν αρκετά λυπημένη, αλλά ο χρόνος θεραπεύει και τότε ήταν που γνώρισα τη Λίντα. Δεν πίστευα σε εκείνη την ηλικία ότι θα συναντούσα ποτέ ξανά κάποια με την οποία θα περνούσα για το υπόλοιπο της ζωής μου, αλλά το έκανα και είμαι σε πολύ καλό σημείο τώρα. Φτάνεις στα 50 σου και χάνεις τη Μίρα ήταν ο έρωτας της ζωής μου και ήμασταν μαζί 16 χρόνια και δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήμουν με κάποια άλλη. Νόμιζα ότι αυτή ήταν η ζωή μου. Έτσι, όταν γνώρισα τη Λίντα και την ερωτεύτηκα, ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Πραγματικά είμαι τόσο ευτυχισμένη. Είμαι ευτυχής που γνώρισα έναν τόσο υπέροχο, όμορφο άνθρωπο εσωτερικά και εξωτερικά και μπορώ να την εμπιστευτώ ανεπιφύλακτα. Και είναι, όπως και η μητέρα μου ο βράχος μου».

Η Σαμάνθα και η Λίντα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια πολυτελή τελετή στο Essex τον Ιούλιο, αφού προηγουμένως είχαν αρραβωνιαστεί τον Μάρτιο του 2020.

READ MORE

LATEST NEWS