LIFESTYLE

MasterChef: Η ωμή καραβίδα που έστειλε την Δώρα Παπαδαντωνάκη σπίτι της – Ποια ομάδα ηττήθηκε – Βίντεο

Lifenews

Οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής του Star ρίχτηκαν στις κουζίνες με σκοπό να δημιουργήσουν ραβιόλι γεμιστό με τσιγαρέλι

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (17/2) προκειμένου να μονομαχήσουν για την παραμονή στο ριάλιτι μαγειρική η Πωλίνα Βετσίνοβα και η Δώρα Παπαδαντωνάκη.

Οι δύο υποψήφιες προς αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής του Star ρίχτηκαν στις κουζίνες με σκοπό να δημιουργήσουν ραβιόλι γεμιστό με τσιγαρέλι και να εντυπωσιάσουν τη δημιουργό του πιάτου Κρίστυ Καραγεώργου, αλλά και τους δυο κριτές, Σωτήρη Κοντίζα και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο τρίτος κριτής, Πάνος Ιωαννίδης, απουσίαζε ξανά λόγω αδιαθεσίας.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, η Πωλίνα δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες.

«Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εγώ σήμερα έδωσα όλον τον εαυτό μου στο πιάτο. Εγώ σήμερα μαγείρεψα με μια κοπέλα που ασχολείται με τη μαγειρική 3-4 χρόνια. Εγώ δουλεύω μόνη μου σαν ζαχαροπλάστισσα και μαγειρεύω στο σπίτι», είπε αρχικά η 20χρονη Πωλίνα με δάκρυα στα μάτια.

«Ήρθα στην Ελλάδα χωρίς να έχω τίποτα. Ούτε φίλους, ούτε γονείς εδώ, ούτε τίποτα. Ήρθα εδώ στην Αθήνα και με τους φίλους μου ξεκινήσαμε να κάνουμε κάτι δικό μας. Γουστάρω αυτό που κάνω. Αν έχεις ένα όνειρο, πρέπει να παλέψεις, πρέπει να δώσεις σώμα και ψυχή. Εγώ έχω όνειρα κι ελπίζω να μη φύγω σήμερα», πρόσθεσε στη συνέχεια για τις θυσίες που έχει κάνει για τη μαγειρική.

Όταν έφτασε η ώρα της κρίσης για την Πωλίνα και τη Δώρα, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι σε ένα πιάτο βρήκαν ωμή καραβίδα.

Οι κριτές και η καλεσμένη chef εντόπισαν αυτή την αστοχία στην προσπάθεια της Δώρας. Το λάθος της μάλιστα αποδείχθηκε μοιραίο, αφού την έβγαλε τελικά εκτός διαγωνισμού.

Η ίδια μόλις συνειδητοποίησε ότι αποχωρεί «λύγισε» με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Για την ιστορία η Πωλίνα συγκέντρωσε 21 βαθμούς, ενώ η Δώρα 18 βαθμούς.

«Δεν είμαι στεναχωρημένη. Είμαι συγκινημένη και θα μου λείψουν κάποια παιδιά. Θα μου λείψει η Μαρία πάρα πολύ, η Σέβα, η Γιώτα, ο Αριστοτέλης, ο Κόκοτας. Σχεδόν όλοι μπορώ να πω. Θέλω να δω πολλά παιδιά από αυτά που έμειναν πίσω, όταν θα βγω έξω. Θα ήθελα να δουλέψω μαζί με τη Μαρία», δήλωσε στις κάμερες για τους παίκτες του MasterChef 2023 που θα της λείψουν περισσότερο.

Νωρίτερα η μπλε ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς και να αναδειχθεί νικήτρια, με τα μέλη της να δίνουν ασυλία στον Θεόδωρο.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης, ο αρχηγός της ηττημένης κόκκινης ομάδας έπρεπε να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση ή να δώσει ασυλία σε ένα μέλος της ομάδας του. Ο ίδιος αποφάσισε να δώσει ασυλία στη Σέβα, γιατί όπως είπε έφερε κάποιους πόντους στην ομάδα με το πιάτο της.

Έτσι η ηττημένη ομάδα των Πράσινων μπήκε στη διαδικασία της ψηφοφορίας και τελικά εκείνοι που βγήκαν στον τάκο ήταν η Δώρα και η Πωλίνα.

READ MORE

LATEST NEWS