HOLLYWOOD NEWS

Η άγνωστη κόρη του Τζάκ Νίκολσον μιλά για τον απόντα πατέρα της - «Ήξερα ότι ήταν ισχυρός και πλούσιος…»

Lifenews

Η 28χρονη Tessa Gourin ήξερε από μικρή ότι δεν έπρεπε να λέει ποιος είναι ο πατέρας της

Η άγνωστη κόρη του Τζακ Νίκολσον, Tessa Gourin, μιλάει για τον απόντα πατέρα της, λέγοντας ότι απλά δεν «ενδιαφέρεται» να έχει σχέση μαζί της.

Η 28χρονη Gourin, γεννήθηκε το 1994 μετά την περιπέτεια της σερβιτόρας μητέρας της Janine με τον χολιγουντιανό σταρ, ο οποίος σήμερα είναι 85 ετών.

Ο Νίκολσον δεν έχει αναγνωρίσει ποτέ δημοσίως ότι η Gourin είναι κόρη του, αλλά το ότι είναι πατέρας της είναι «κοινό μυστικό» στο Χόλιγουντ, σύμφωνα με το The Daily Beast.

«Από πολύ μικρή ηλικία, η μητέρα μου μου είπε να μην πω σε κανέναν ότι αυτός ο διάσημος άνδρας είναι ο πατέρας μου», δήλωσε η Gourin για να συνεχίσει: «Ήξερα ότι ήταν ισχυρός και πλούσιος, οπότε κατά κάποιο τρόπο εξίσωσα τη ζωή μου με εκείνη της ορφανής Annie».

«Έχοντας μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα μου, καθόμουν στο πλάι κι έβλεπα με αγανάκτηση τα παιδιά άλλων διάσημων να παίρνουν ρόλους ή και συνεργάζονται με τεράστια πρακτορεία. Τώρα, αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη αγανάκτηση βλέποντας τα nepo babies, όπως ονομάζονται, να παραπονιούνται για αυτό αντί να πάρουν την ευκαιρία να το αποδεχτούν και να το στηρίξουν», τόνισε.

Η κόρη του Νίκολσον έχει πολλά παράπονα από τη ζωή της. Μεγάλωσε στο Upper East Site του Μανχάταν με τη μητέρα και τον αδελφό της. Μετακόμιζαν κάθε φορά που ανέβαιναν τα ενοίκια, ενώ ο Νίκολσον είχε αναλάβει τα έξοδα για τη μόρφωσή της, οπότε πήγε σε πολλά ακριβά ιδιωτικά σχολεία.

«Φοβόμουν πως θα νόμιζαν ότι είμαι ξιπασμένη ή ότι θα πετύχω εξαιτίας του. Αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν με θέλει στη ζωή του, οπότε πώς θα μπορούσα να τον εκμεταλλευτώ;», είπε η 28χρονη η οποία ασχολείται με την υποκριτική.

Σε άλλο σημείο μιλώντας για τη μητέρα της λέει: «Η μαμά μου ήθελε να έχουμε σχέσεις, αλλά εκείνος δήλωσε πως δεν ενδιαφερόταν. Όταν είσαι παιδί, δεν επιλέγεις πού θα πας, οπότε όταν η μαμά σου σε πηγαίνει σε κάποιον που, στην ουσία, είναι ο πατέρας σου και συμφωνεί να περάσει μαζί σου από μία ώρα ως δύο μέρες, εκεί θα πας. Δεν ξέρω καλά αυτόν τον άνθρωπο, ας μείνουμε εκεί. Έχεις πάει ποτέ σε ραντεβού που νιώθεις ότι ο άλλος δε θέλει και πολύ; Ε, κάπως έτσι πήγαινε κάθε μου συνάντηση με τον Τζακ Νίκολσον».

Η Tessa Gourin έχει αναλάβει το σενάριο μίας ταινίας μικρού μήκους που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει κιόλας. «Διαδραματίζεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και δείχνει όλα εκείνα που πάντα ήθελα να πω στον πατέρα μου», εξήγησε.

Και δηλώνει έτοιμη να πέσει στα βαθιά, με ή χωρίς τον διάσημο πατέρα της στο πλευρό της.

READ MORE

LATEST NEWS