LIFESTYLE

Γωγώ Αλεξανδρινού: «Είχα διαγνωστεί με καρκίνο στο θυρεοειδή. Οι κακές γλώσσες διέδωσαν οτι είμαι με το ένα πόδι στον τάφο»

LifenewsTeam

Δες την ανάρτηση της

Πάνε επτά χρόνια που η Γωγώ Αλεξανδρινού είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο θυρεοειδή, βγαίνοντας νικήτρια. 

Η ίδια προχώρησε σε μια ανάρτηση, όπου μας θύμησε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε εκείνη την περίοδο και όλα όσα ακούστηκαν για εκείνη.

Σε παλαιότερη της συνέντευξη η ίδια είχε αναφέρει συγκινημένη: «Το είχα καταλάβει από το ύφος του γιατρού… Σου κόβονται λίγο τα πόδια γιατί όπως και να το πεις δεν παύει να υπάγεται στον καρκίνο του θυροειδή. Ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη και τώρα που κοιτάω και πίσω, γιατί έχουν περάσει και δύο μήνες και κάτι το παράκανα κιόλας…Στο MRI έκλαψα δυο τρία λεπτά μόλις το είδα… ήταν ο άντρας μου δίπλα, κόντεψε να πάθει ο άνθρωπος πνευμονία γιατί τους είπα θέλω να νιώθω κρύο και τον άντρα μου να με αγγίζει και με κρατούσε μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά και μου χάιδευε τα πόδια». 

Το πρωί της Πέμπτης, 16 Φεβρουαρίου η ίδια έκανε μία αναδημοσίευση για ένα πρόσωπο, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του, ο οποίος διέδιδε πως πεθαίνει και το κρύβει. Τότε είχε γράψει: «Ούτε σε μια επέμβαση ρουτίνας δε μπορούμε να υποβληθούμε, αμέσως οι κακές γλώσσες να διαδώσουν οτι είμαστε με το ένα πόδι στον τάφο και το κρύβουμε...Πραγματικά, δε μπορώ καν να θυμώσω με σένα και τις ανυπόστατες διαδόσεις σου. Ενννοείται οτι ο χρόνος θα δείξει για ακόμη μια φορά την πραγματικότητα, η οποία θα σε απογυμνώσει και ελπίζω οτι θα σε γελοιοποιήσει και στα μάτια αυτών που τώρα παραπληροφορείς...Καλό υπόλοιπο σε όλους μας!»

Σήμερα αφού το αναδημοσίευσε έγραψε: «Την θυμάμαι καλά αυτή την περίοδο. Είχα διαγνωστεί με καρκίνο στο θυρεοειδή και το είχα κρατήσει πολύ ιδιωτικά. Είχα γράψει εκπομπές για να μη φανεί on air απουσία και υπάρξουν ερωτήσεις, είχα την απόλυτη εχεμύθεια της διεύθυνσης του ΣΙΓΜΑ και των πολύ στενών συνεργατών μου. Και ξαφνικά αρχίζουν οι ψίθυροι, οι διαδόσεις και τα ασύστολα ψεύδη. Ξέρω την πηγή, δε ζήτησα ποτέ τον λόγο. Είμαι οπαδός της φιλοσοφίας οτι «karma never misses an address” (χωρίς ίχνος εκδικητικότητας, μη παρεξηγηθώ) και δεν ασχολήθηκα. Δε σημαίνει, βέβαια, οτι ξέχασα κιόλας…"

READ MORE

LATEST NEWS