HOLLYWOOD NEWS

Madonna: Πόσταρε τη συγκλονιστική φωτογραφία με τον Έλληνα διασώστη στην Τουρκία και έστειλε ηχηρό μήνυμα

Lifenews

Η ανάρτηση της έγινε viral

Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε χθες Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου η Madonna με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στέλνοντάς ένα ηχηρό μήνυμα.

Συγκεκριμένα η δημοφιλής τραγουδίστρια αναδημοσίευσε την συγκλονιστική digital art εικόνα που αποτυπώνει το δράμα που εκτυλίσσεται στην Τουρκία εξαιτίας του φονικού σεισμού και το δύσκολο έργο των διασωστών που κατέφθασαν στη χώρα απ’ όλο τον κόσμο.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Έλληνα διασώστη της ΕΜΑΚ να κρατά στην αγκαλιά της ένα μικρό κοριτσάκι που διέσωσαν από τα συντρίμμια, ενώ στη λεζάντα συγκίνησε με όσα έγραψε.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Όλοι μιλούν για αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και τη θεραπευτική ενέργεια στην Τουρκία και στη Συρία που υπέστησαν μεγάλες απώλειες και καταστροφές σε αυτόν τον τεράστιο σεισμό. Τουλάχιστον 33.181 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους. Τόσο πολλοί έχουν χάσει εκεί σπίτια και δουλειές, για να μην αναφέρουμε αγαπημένα πρόσωπα. Ολόκληρες πόλεις έχουν διαγραφεί. Σου ματώνει η καρδιά».

READ MORE

LATEST NEWS