LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη: «Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι - Φοράω εσώρουχα του Δημήτρη»

Lifenews

Το βίντεο της 35 ημέρες μετά τον τοκετό

Η influencer κρατά καθημερινή επαφή με τους followers της τόσο πριν όσο και μετά τον ερχομό του γιου της. Συχνά, η Ιωάννα Τούνη τους ενημερώνει για όσα αλλάζουν σε εκείνη και στο σώμα της τώρα που έγινε μητέρα.

Όπως συνηθίζει να κάνει ανά κάποιες μέρες, μας έδειξε το σώμα της 35 ημέρες μετά τον τοκετό. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι δυσκολεύεται να χάσει τα 6 τελευταία κιλά από αυτά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και να ακολουθήσει κάποια δίαιτα ή πρόγραμμα γυμναστικής.

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

«Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι, γι’ αυτό φοράω εσώρουχα του Δημήτρη, για να κρύβουν πράγματα. Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, μέσα στο δεκαήμερο. Αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά συν τα οποία δεν φεύγουν με τίποτα, για να φτάσω το προηγούμενο βάρος μου», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε περισσότερες λεπτομέρειες. «Βέβαια το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά, αν σκεφτείς πόσο μεγάλη κοιλιά είχα έναν μήνα πριν. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν έχω πλέον ιδιαίτερη χαλάρωση και δεν έκανα καθόλου ραγάδες. Εντάξει, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Δεν προσέχω καθόλου γιατί κάνω θηλασμό, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις από το στήθος. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω, έχω άλλες θερμιδικές ανάγκες για να παράγω το γάλα. Μετά τις 40 μέρες θα ξεκινήσω γυμναστήριο λέω να με αφήσει ο μπέμπης πρώτα», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτοντας τα σχέδια που έχει για το προσεχές διάστημα.

Δείτε εδώ το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS