LIFESTYLE

Κύπρια δημοσιογράφος έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου – Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια - Βίντεο

Lifenews

«Έσπασε» κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα

Με αφορμή ένα λάθος που προέκυψε, φαίνεται πως «λύγισε» από τη συναισθηματική ένταση κάποιου προσωπικού της θέματος, γεγονός που θορύβησε τους συνεργάτες της.

Η Έλενα Πολυκάρπου, η κύπρια δημοσιογράφος η οποία βρίσκεται χρόνια στην Ελλάδα και συνεργάζεται με την Κατερίνα Καινούργιου, έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, την ώρα που μετέδιδε ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο Survivor All Star.

«Καλά, δεν παθαίνουμε πανικούς, θα τα πει ο Γιάννης. Μη βάζεις τα κλάματα, παιδί μου, είσαι καλά; Τι αγχώνεσαι, αγάπη μου; Survivor παίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα» είπε προσπαθώντας να την ησυχάσει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όχι απλά δε νιώθω λίγο καλά. Συγγνώμη, είναι κάτι δικό μου» απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Απλά αυτό που κάνεις θίγει εμάς μπροστά. Μας στεναχωρεί όλους και θα νομίζουν οι τηλεθεατές ότι σου κάνουμε τίποτα εδώ» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.«Εντάξει, παιδιά, απλώς δεν ένιωσα λίγο καλά» ξεκαθάρισε η Έλενα Πολυκάρπου και η εκπομπή συνεχίστηκε κανονικά.

Δείτε εδώ το βίντεο: 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS