LIFESTYLE

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Δάκρυσε η κούκλα σύζυγος του, μιλώντας για εκείνον (Φώτος)

Lifenews

Έκλεψε τις εντυπώσεις με την εμφάνιση της

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε πριν από λίγη ώρα ο Ανδρέας Μαυρογιάννης στο Γ’ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς.

Ο Υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας έφτασε στο εκλογικό κέντρο συνοδευμένος με τη σύζυγο του, Λίνα και τα παιδιά του.

Η σύζυγος του Ανδρέα Μαυρογιάννη ταξίδεψε στην Κύπρο από την Αμερική όπου ζει και εργάζεται εκεί ως δασκάλα, προκειμένου να στηρίξει τον σύζυγο της.

Η ίδια επέλεξε ένα printed παντελόνι που συνδύασε με μπεζ μπλούζα και μαύρο σακάκι, με τα μαλλιά της πίσω τραβηγμένα, ενώ το σύνολο της ολοκλήρωσαν τα μεγάλα σκουλαρίκια της.

Μάλιστα μιλώντας για τον σύζυγο της με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ο δεν θέλει να γίνει πρόεδρος απλώς για τη δημοσιότητα αλλά για να προσφέρει έμπρακτα στον τόπο του.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του ανέφερε: «Άσκησα μόλις τώρα το εκλογικό μου δικαίωμα στην Αγλαντζιά, όπου κατοικώ εδώ και 36 χρόνια, και ελπίζω ότι όλοι οι πολίτες θα κάνουν το ίδιο. Γιατί όπως λέω συνήθως η δημοκρατία απαιτεί συμμετοχή. Δεν είναι απλώς διαδικασία. Είναι η ανάληψη από τους πολίτες του καθήκοντός τους, της ευθύνης τους για να αλλάξουν τον τόπο. Σήμερα εγώ στέλνω ένα μεγάλο μήνυμα ενότητας, ένα μεγάλο μήνυμα αλληλεγγύης. Δεν είναι η ώρα για να υπάρχουν διαχωρισμοί στον τόπο μας.

Είναι η ώρα της ενότητας. Είναι η ώρα να γυρίσουμε σελίδα για μια νέα ενωμένη Ευρωπαϊκή Κύπρο που να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων της και να φτιάξει το αύριο για τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Καλή ψήφο σε όλους».

Δες τις φωτογραφίες: 

Βίντεο: 

Βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS