LIFESTYLE

Γιώργος Θεοφάνους: Ζήτησε δημόσια συγνώμη στην Ήβη Αδάμου - «Δεν σου εξήγησα ποτέ γιατί έγινε έτσι»

Lifenews

Τι συνέβη;

Στην εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα» βρέθηκε καλεσμένη η Ήβη Αδάμου, όπου συναντήθηκαν μετά από χρόνια στο ίδιο πλατό.

Ο γνωστός Κύπριος συνθέτης μίλησε για την πρώτη τους γνωριμία το 2009, όταν η Ήβη Αδάμου συμμετείχε στο X-Factor με τον Γιώργο Θεοφάνους να ήταν ο κριτής στην ομάδα της τραγουδίστριας.

Να σε θυμίσουμε πως ο Γιώργος Θεοφάνους της είχε στερήσει την ευκαιρία να προχωρήσει στην επόμενη φάση του μουσικού διαγωνισμού, καθώς στην αποχώρηση πριν το πρώτο Live, ο Γιώργος Θεοφάνους έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στις υποψήφιες προς αποχώρηση, αποφασίζοντας τελικά να βγάλει εκτός X- Factor την Ήβη Αδάμου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Θέλω να σου πω πριν σου πω την αλήθεια, ένα συγγνώμη, δημόσια. Το “συγγνώμη” είναι επειδή δεν σου εξήγησα ποτέ γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω και να σου πω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Το παιχνίδι που ανήκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή και άλλα άτομα. Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πώς αν για παράδειγμα ήθελε η Ήβη να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί.

Η Νίνη Σερμαντίνι που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γεωργία με ένα βρέφος χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Ένιωθα πολύ άσχημα για την Νίνη».

Από την πλευρά της η Ήβη Αδάμου απάντησε: «Η αλήθεια είναι δεν περίμενα να ακούσω “συγγνώμη” γιατί κατά καιρούς είχαμε βρεθεί σε κοινές παρέες αλλά εκτιμώ το ότι πέρασαν τόσα χρόνια βρήκε τη στιγμή και το έκανε. Αυτό νομίζω είναι που μένει και αυτή είναι η ουσία».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS